KONYA MUTFAĞINDAN DAVRAZSPOR'A MORAL YEMEĞİ

SPOR 04.11.2017 - 17:19, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

KONYA MUTFAĞINDAN DAVRAZSPOR'A MORAL YEMEĞİ

Konya Mutfağı işletmecileri, Manavgatspor maçı maç öncesi futbolculara, teknik heyet ve yöneticilere moral yemeği verdi. Konya Mutfağı’nda düzenlenen yemeğe Başkan Mustafa Özaydın, yöneticiler, teknik heyet ve futbolcular katıldı. Galibiyet parolası ile Antalya’ya gideceklerini söyleyen futbolcular yemek için teşekkür ettiler. Konya Mutfağında gerçekleşen yemekten sonra Başkan Özaydın açıklamalarda bulundu.Mustafa Özaydın; Malumunuz çok yoğunuz yönetimdeki diğer arkadaşlarımda çok yoğun fakat bir eksiğimiz olduğunu düşünmüyorum eksiğimiz varsada bizlere söyleyerek canla başla hemen sıkıntıyı çözeriz. Benim şahsıma ait birçok şehirde çalışmalarım oluyor sabah kalktığımda hangi şehirde olduğumu inanın fark edemiyorum ama üzerimize düşeni yapmaya her zaman hazırız. Bu yemek davetini bize yapan Konya mutfağı sahibi Mehmet kardeşime teşekkür ediyorum çok nazik, keşke herkes senin gibi takıma sahip çıksa ara sıra bizleri davet etse moral motivasyon anlamında iyi olur. Bizler yönetim olarak teknik heyetimizin futbolcularımızın arkasındayız bunun böyle bilinmesini istiyoruz. Bazen aksaklıklar yaşanabiliyor kaybettiğimiz 4 puan var bunun en kısa zamanda telafi edileceğini düşünüyorum. Takım olarak rakiplerimizi kendi sahalarına hapsetmemiz gerekiyor bazen ne oluyor anlamıyorum oyundan düşüyoruz ama oynadığımız zamanda rakip takımları darmaduman ediyoruz bu yetenek sizlerde var istediğimizde bize rakip olabilecek takım yok. Yöneticilerden Musa Kaya ise şampiyon olacaklarını belirterek; Ben Belediye meclis üyesi olarak Belediyemizi temsilen ve Belediye arsında köprü oluşturmak her türlü sorunu çözmek amacıyla bu etkinlikteyim. İnşallah bu sene şampiyon olacağız zaten sizin çalışmalarınız ve gayretinizden biz bunu farkediyoruz. Hepinize canı gönülden teşekkür ediyorum. Konya Mutfağı işletmecisi Mehmet Turhan İnşallah bu davetimiz ile bu tarz organizasyonlara öncülük yapmış oluruz diyerek şunları ekledi; ‘Öncelikle Başkanımız Mustafa Özaydın, Yönetim kurulu üyelerimiz, teknik heyet ve futbolcu arkadaşlarım hepiniz hoşgeldiniz. Şehrin takımı olan Davrazsporumuzun emeğini, gayretini, çabasını ciddi bir şekilde görmekteyiz. Bu emeğinize karşılık bizimde desteğimiz olsun emeğimiz geçsin diyerek bir öncülük yapmak isteyerek sizleri davet ettik. İnşallah bu davetimiz şehirde karşılık bulur ve diğer esnaf arkadaşlarımızı iş adamlarımızı Davrazsporumuza destek olmaya bekliyoruz’dedi

Konya Mutfağı işletmecileri, Manavgatspor maçı maç öncesi futbolculara, teknik heyet ve yöneticilere moral yemeği verdi. Konya Mutfağı’nda düzenlenen yemeğe Başkan Mustafa Özaydın, yöneticiler, teknik heyet ve futbolcular katıldı. Galibiyet parolası ile Antalya’ya gideceklerini söyleyen futbolcular yemek için teşekkür ettiler.

Konya Mutfağında gerçekleşen yemekten sonra Başkan Özaydın açıklamalarda bulundu.Mustafa Özaydın; Malumunuz çok yoğunuz yönetimdeki diğer arkadaşlarımda çok yoğun fakat bir eksiğimiz olduğunu düşünmüyorum eksiğimiz varsada bizlere söyleyerek canla başla hemen sıkıntıyı çözeriz. Benim şahsıma ait birçok şehirde çalışmalarım oluyor sabah kalktığımda hangi şehirde olduğumu inanın fark edemiyorum ama üzerimize düşeni yapmaya her zaman hazırız. Bu yemek davetini bize yapan Konya mutfağı sahibi Mehmet kardeşime teşekkür ediyorum çok nazik, keşke herkes senin gibi takıma sahip çıksa ara sıra bizleri davet etse moral motivasyon anlamında iyi olur. Bizler yönetim olarak teknik heyetimizin futbolcularımızın arkasındayız bunun böyle bilinmesini istiyoruz. Bazen aksaklıklar yaşanabiliyor kaybettiğimiz 4 puan var bunun en kısa zamanda telafi edileceğini düşünüyorum. Takım olarak rakiplerimizi kendi sahalarına hapsetmemiz gerekiyor bazen ne oluyor anlamıyorum oyundan düşüyoruz ama oynadığımız zamanda rakip takımları darmaduman ediyoruz bu yetenek sizlerde var istediğimizde bize rakip olabilecek takım yok.

Yöneticilerden Musa Kaya ise şampiyon olacaklarını belirterek; Ben Belediye meclis üyesi olarak Belediyemizi temsilen ve Belediye arsında köprü oluşturmak her türlü sorunu çözmek amacıyla bu etkinlikteyim. İnşallah bu sene şampiyon olacağız zaten sizin çalışmalarınız ve gayretinizden biz bunu farkediyoruz. Hepinize canı gönülden teşekkür ediyorum.

Konya Mutfağı işletmecisi Mehmet Turhan İnşallah bu davetimiz ile bu tarz organizasyonlara öncülük yapmış oluruz diyerek şunları ekledi; ‘Öncelikle Başkanımız Mustafa Özaydın, Yönetim kurulu üyelerimiz, teknik heyet ve futbolcu arkadaşlarım hepiniz hoşgeldiniz. Şehrin takımı olan Davrazsporumuzun emeğini, gayretini, çabasını ciddi bir şekilde görmekteyiz. Bu emeğinize karşılık bizimde desteğimiz olsun emeğimiz geçsin diyerek bir öncülük yapmak isteyerek sizleri davet ettik. İnşallah bu davetimiz şehirde karşılık bulur ve diğer esnaf arkadaşlarımızı iş adamlarımızı Davrazsporumuza destek olmaya bekliyoruz’dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.