Korkmaz’dan IGC’ye ziyaret

ISPARTA 28.04.2021 - 12:56, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

Korkmaz’dan IGC’ye ziyaret

Isparta İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Şeref Kormaz Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mustafa Baş’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
IGC Başkanı Mustafa Baş’ı Nokta Gazetesindeki ofisinde ziyaret eden Isparta İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Şeref Korkmaz’ın ziyaretinde yönetim kurulu üyeleri Berna Boşgelmez ve Mehmet İzci’nin yanı sıra Nokta Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Tayfun Yılmaz’da yer aldı. Ziyarette Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığına seçilen Mustafa Baş’a yeni görevinde başarılar dileyen İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Şeref Korkmaz, “Çok önemli bir göreve seçildiniz, sizi bu yeni görevinizden dolayı tebrik ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun” dedi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mustafa Baş’da Isparta Basını hakkında İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Şeref Korkmaz’a bilgi verdi. Cemiyet seçimi sonrasında Isparta’daki 13 gazetenin birleşmesi noktasında bir çalışma başlattıklarını hatırlatan IGC Başkanı Mustafa Baş, bu konuda umutlu olduklarını ifade etti. Basın sektörünün hareketli bir sektör olduğuna dikkat çeken Baş, “Günümüzde artık neredeyse her kurumda bir basın birimi var” dedi. İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Şeref Korkmaz’da Isparta Basınına her zaman destek verdiklerini ifade ederek gazetelerin birleşme konusundaki projeye destek verdiklerini sözlerine ekledi. HABER MERKEZİ
Isparta İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Şeref Kormaz Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mustafa Baş’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

IGC Başkanı Mustafa Baş’ı Nokta Gazetesindeki ofisinde ziyaret eden Isparta İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Şeref Korkmaz’ın ziyaretinde yönetim kurulu üyeleri Berna Boşgelmez ve Mehmet İzci’nin yanı sıra Nokta Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Tayfun Yılmaz’da yer aldı.

Ziyarette Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığına seçilen Mustafa Baş’a yeni görevinde başarılar dileyen İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Şeref Korkmaz, “Çok önemli bir göreve seçildiniz, sizi bu yeni görevinizden dolayı tebrik ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mustafa Baş’da Isparta Basını hakkında İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Şeref Korkmaz’a bilgi verdi. Cemiyet seçimi sonrasında Isparta’daki 13 gazetenin birleşmesi noktasında bir çalışma başlattıklarını hatırlatan IGC Başkanı Mustafa Baş, bu konuda umutlu olduklarını ifade etti. Basın sektörünün hareketli bir sektör olduğuna dikkat çeken Baş, “Günümüzde artık neredeyse her kurumda bir basın birimi var” dedi. İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Şeref Korkmaz’da Isparta Basınına her zaman destek verdiklerini ifade ederek gazetelerin birleşme konusundaki projeye destek verdiklerini sözlerine ekledi.

HABER MERKEZİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.