KPSS usulsüzlük iddiaları

EĞİTİM 23.03.2015 - 11:17, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

KPSS usulsüzlük iddiaları

KPSS'de usulsüzlük iddialarına ilişkin başlatılan Ankara merkezli geniş çaplı operasyon kapsamında Isparta'da 1 kişi gözaltına alındı. Isparta Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, KPSS'de usulsüzlük iddialarına ilişkin başlatılan soruşturma kapsamında Yalvaç ilçesinde bir kişiyi gözaltına aldı. Müdürlük binasına getirilecek olan şüpheli, buradaki işlemlerinin ardından Ankara'ya gönderilecek. Olayda bir kişinin daha arandığı öğrenildi.

KPSS'de usulsüzlük iddialarına ilişkin başlatılan Ankara merkezli geniş çaplı operasyon kapsamında Isparta'da 1 kişi gözaltına alındı.

Isparta Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, KPSS'de usulsüzlük iddialarına ilişkin başlatılan soruşturma kapsamında Yalvaç ilçesinde bir kişiyi gözaltına aldı. Müdürlük binasına getirilecek olan şüpheli, buradaki işlemlerinin ardından Ankara'ya gönderilecek.
Olayda bir kişinin daha arandığı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.