Memleket kokan sergi

GÜNDEM 14.12.2017 - 10:07, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

Memleket kokan sergi

Türkiye genelinde 81 farklı ilden 81 öğretmen bir araya gelerek yerli üretim ve kültürel değerlere destek vermek amacıyla geliştirilen ‘81 İliz Hepimiz Biriz’ projesi çerçevesinde Eğirdir’de de sergi açıldı ve buram buram memleket kokusunu htik. 81 ilin öğretmenleri 13 Aralık'ta eş zamanlı olarak hazırladıkları her ilin posterini yani 81 posteri sergiledi. “81 İliz Hepimiz Biriz Projesi” kapsamında Isparta ilini Eğirdir İrfan Kaynak Ortaokulu temsil etti. Proje yürütücüsü Eğirdir İrfan Kaynak Ortaokulu İngilizce Öğretmeni Buse Ölçer ve öğrencilerin birlikte hazırlamış olduğu sergi bugün saat 14.00’de Vergi Dairesi üstü Belediye Konferans Salonunda gerçekleşti. Sergiye; Belediye Başkanı Ömer Şengöl, Milli Eğitim Müdürü İdris Sezgin, Milli Eğitim Şube Müdürleri, Ak Parti Eğirdir İlçe Başkanı Veli Gök, Eğirdir Müftüsü Mustafa Türköz, Sivil Toplum Kuruluş temsilcileri, Okul Müdürleri, Öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlarımız katıldı. Açılış öncesi Eğirdir Müftüsü kısa bir dua yaptı. Müftü Mustafa Türköz ‘…Cennet ilimizin cennet ilçesinde öğrenci kardeşlerimizin açmış olduğu bu sergi hayırlı olsun’ temennilerinde bulundu. Daha sonra Belediye Başkanı Ömer Şengöl, Milli Eğitim Müdürü İdris Sezgin, Ak Parti Eğirdir İlçe Başkanı Veli Gök ve Eğirdir Müftüsü Mustafa Türköz serginin açılış kurdelesini birlikte kestiler. Hazırlanan 81 ilin posterleri katılımcıların beğenisine sunuldu. Sergiyi gezenler ‘Buram buram memleket  kokuyor’ diyerek iyi dileklerini ifade ettiler. Sergi 14 Aralık 2017 Perşembe gününe kadar açık kalacak.

Türkiye genelinde 81 farklı ilden 81 öğretmen bir araya gelerek yerli üretim ve kültürel değerlere destek vermek amacıyla geliştirilen ‘81 İliz Hepimiz Biriz’ projesi çerçevesinde Eğirdir’de de sergi açıldı ve buram buram memleket kokusunu htik.

81 ilin öğretmenleri 13 Aralık'ta eş zamanlı olarak hazırladıkları her ilin posterini yani 81 posteri sergiledi. “81 İliz Hepimiz Biriz Projesi” kapsamında Isparta ilini Eğirdir İrfan Kaynak Ortaokulu temsil etti. Proje yürütücüsü Eğirdir İrfan Kaynak Ortaokulu İngilizce Öğretmeni Buse Ölçer ve öğrencilerin birlikte hazırlamış olduğu sergi bugün saat 14.00’de Vergi Dairesi üstü Belediye Konferans Salonunda gerçekleşti. Sergiye; Belediye Başkanı Ömer Şengöl, Milli Eğitim Müdürü İdris Sezgin, Milli Eğitim Şube Müdürleri, Ak Parti Eğirdir İlçe Başkanı Veli Gök, Eğirdir Müftüsü Mustafa Türköz, Sivil Toplum Kuruluş temsilcileri, Okul Müdürleri, Öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlarımız katıldı. Açılış öncesi Eğirdir Müftüsü kısa bir dua yaptı. Müftü Mustafa Türköz ‘…Cennet ilimizin cennet ilçesinde öğrenci kardeşlerimizin açmış olduğu bu sergi hayırlı olsun’ temennilerinde bulundu. Daha sonra Belediye Başkanı Ömer Şengöl, Milli Eğitim Müdürü İdris Sezgin, Ak Parti Eğirdir İlçe Başkanı Veli Gök ve Eğirdir Müftüsü Mustafa Türköz serginin açılış kurdelesini birlikte kestiler. Hazırlanan 81 ilin posterleri katılımcıların beğenisine sunuldu. Sergiyi gezenler ‘Buram buram memleket  kokuyor’ diyerek iyi dileklerini ifade ettiler. Sergi 14 Aralık 2017 Perşembe gününe kadar açık kalacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.