‘Milletimizin var olma sembolü olmuştur’

ÖZEL HABER 28.10.2016 - 17:35, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

‘Milletimizin var olma sembolü olmuştur’

Isparta Valisi Sayın Şehmus Günaydın’ın Cumhuriyet Bayramı’nın 93. Yılı münasebeti ile bir mesaj yayınladı. Mesajında, Tarihimizin her döneminde ortak bir ruhla mücadele vermiş atalarımızın bize emanet ettiği Devletimiz ve Cumhuriyetimiz ebediyete kadar payidar kalacak olduğuna değinen Vali Günaydın, “Bugün Büyük Türk milletinin her türlü zorluğu yenerek elde ettiği Cumhuriyetimizin 93. Yılını kutlamanın haklı gururu ve coşkusunu yaşamaktayız” ifadelerini kullandı.  Konuşmasına şu şekilde devam eden Günaydın “Tarihi şanlı zaferlerle dolu ecdadımızın, Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK önderliğinde başlattığı milli mücadele, milletimizin azim ve kararlılığıyla birleşerek tüm yurtta dalga dalga yayılmış ve milletimizin var olma sembolü olmuştur. Yaşanılan tüm zorluk ve sıkıntılara karşın inanç ve kararlılık örneği olarak kazanılan bu zafer, Milletimize kayıtsız şartsız egemenliği sağlayan Cumhuriyeti armağan etmiştir.  Geleceğimizi, öğrenci, akademisyen, işçi, memur, esnaf, tüccar, çiftçi, sanayici, kamu sektörü, sivil toplum kuruluşları ve Cumhuruyla birlikte inşa ederek daha büyük başarılara hep birlikte imza atacağız. Bu düşüncelerle; Cumhuriyetimizin 93. Yıl dönümünde başta Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve silah arkadaşları olmak üzere, aziz vatanımızın bütünlüğü ve bağımsızlığı için canlarını ortaya koyan, milletimizin gönlünde taht kuran tüm şehitlerimizi, ebediyete intikal eden gazilerimizi ve 15 Temmuzdaki hain kalkışma sırasında şehadet mertebesine ulaşan Demokrasi şehitlerimizi rahmet, saygı ve şükranla yad ediyor, hayatta olan kahraman gazilerimize minnet ve şükranlarımı sunuyor, tüm Ispartalı hemşehrilerimin Cumhuriyet Bayramını en samimi duygularımla kutluyorum” şeklinde konuştu.

Isparta Valisi Sayın Şehmus Günaydın’ın Cumhuriyet Bayramı’nın 93. Yılı münasebeti ile bir mesaj yayınladı. Mesajında, Tarihimizin her döneminde ortak bir ruhla mücadele vermiş atalarımızın bize emanet ettiği Devletimiz ve Cumhuriyetimiz ebediyete kadar payidar kalacak olduğuna değinen Vali Günaydın, “Bugün Büyük Türk milletinin her türlü zorluğu yenerek elde ettiği Cumhuriyetimizin 93. Yılını kutlamanın haklı gururu ve coşkusunu yaşamaktayız” ifadelerini kullandı. 
Konuşmasına şu şekilde devam eden Günaydın “Tarihi şanlı zaferlerle dolu ecdadımızın, Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK önderliğinde başlattığı milli mücadele, milletimizin azim ve kararlılığıyla birleşerek tüm yurtta dalga dalga yayılmış ve milletimizin var olma sembolü olmuştur. Yaşanılan tüm zorluk ve sıkıntılara karşın inanç ve kararlılık örneği olarak kazanılan bu zafer, Milletimize kayıtsız şartsız egemenliği sağlayan Cumhuriyeti armağan etmiştir. 
Geleceğimizi, öğrenci, akademisyen, işçi, memur, esnaf, tüccar, çiftçi, sanayici, kamu sektörü, sivil toplum kuruluşları ve Cumhuruyla birlikte inşa ederek daha büyük başarılara hep birlikte imza atacağız. Bu düşüncelerle; Cumhuriyetimizin 93. Yıl dönümünde başta Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve silah arkadaşları olmak üzere, aziz vatanımızın bütünlüğü ve bağımsızlığı için canlarını ortaya koyan, milletimizin gönlünde taht kuran tüm şehitlerimizi, ebediyete intikal eden gazilerimizi ve 15 Temmuzdaki hain kalkışma sırasında şehadet mertebesine ulaşan Demokrasi şehitlerimizi rahmet, saygı ve şükranla yad ediyor, hayatta olan kahraman gazilerimize minnet ve şükranlarımı sunuyor, tüm Ispartalı hemşehrilerimin Cumhuriyet Bayramını en samimi duygularımla kutluyorum” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.