Mit sdü'de araştırma yaptı

EĞİTİM 07.04.2015 - 15:39, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

Mit sdü'de araştırma yaptı

Yaklaşan Rektörlük seçimleri nedeniyle, Milli İstihbarat Teşkilatı görevlileri Süleyman Demirel Üniversitesindeki adayların geçmiş bilgilerini, hangi cemaatlerle bağlantılı olduklarını ve nereye meyilli olduklarını raporlayarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a sunmak üzere geçtiğimiz günlerde bir takım çalışmalar yaparak Isparta'dan ayrıldılar. Hazırlanan Raporun İran Dönüşü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a sunulacağı öğrenildi. 

Yaklaşan Rektörlük seçimleri nedeniyle, Milli İstihbarat Teşkilatı görevlileri Süleyman Demirel Üniversitesindeki adayların geçmiş bilgilerini, hangi cemaatlerle bağlantılı olduklarını ve nereye meyilli olduklarını raporlayarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a sunmak üzere geçtiğimiz günlerde bir takım çalışmalar yaparak Isparta'dan ayrıldılar.

Hazırlanan Raporun İran Dönüşü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a sunulacağı öğrenildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.