Nuri Okutan En Önemli Olaylar Listesinde

SİYASET 24.12.2016 - 11:45, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

Nuri Okutan En Önemli Olaylar Listesinde

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) 2016 Yılı’nın öne çıkan en önemli olayları listesi yayımlandı. MHP Milletvekili Nuri Okutan’ın 16 Haziran’da Kurultay Çağrısı’na uyacağı açıklaması da en önemli olaylar listesine girdi. 16 Haziran: MHP Isparta Milletvekili Nuri Okutan, "milletin ortaya koyduğu iradeye" uyarak, 19 Haziran Pazar günü yapılacak MHP Olağanüstü Tüzük Kurultayı'na katılacağını açıkladı.

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) 2016 Yılı’nın öne çıkan en önemli olayları listesi yayımlandı. MHP Milletvekili Nuri Okutan’ın 16 Haziran’da Kurultay Çağrısı’na uyacağı açıklaması da en önemli olaylar listesine girdi.

16 Haziran:

MHP Isparta Milletvekili Nuri Okutan, "milletin ortaya koyduğu iradeye" uyarak, 19 Haziran Pazar günü yapılacak MHP Olağanüstü Tüzük Kurultayı'na katılacağını açıkladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.