Nuri Okutan MHP'den ihraç diliyor

SİYASET 13.02.2017 - 10:17, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

Nuri Okutan MHP'den ihraç diliyor

Bahçeli, “Hayır” oyu vereceklerini açıklayan Yusuf Halaçoğlu, İsmail Ok ve Isparta Nuri Okutan’ın MHP’den ihracı için talimat gönderdi. Merkez Disiplin Kurulu bugün olağanüstü toplanacak. MHP genel başkan adayları Meral Akşener, Ümit Özdağ ve Sinan Oğan'ın ardından anayasa değişikliğinin Meclis görüşmelerinde “Hayır” oyu kullanan ve “Türk Milliyetçileri Hayır Diyor” platformuna destek veren üç vekile ihraç yolu gözüktü. Merkez Disiplin Kurulu bugün Kayseri Milletvekili Yusuf Halaçoğlu, Balıkesir Milletvekili İsmail Ok ve Isparta Milletvekili Nuri Okutan hakkında “parti disiplinine aykırı hareket etmek”ten ihraç soruşturması başlatacak. “GEREĞİNİ YAPIN” TALİMATI MHP lideri Devlet Bahçeli, Konya'da yaptığı değerlendirme toplantısında “Hayır” için Demokrat Parti ve BBP'yle görüşen üç milletvekiline sert tepki gösterdi. Bahçeli, “Hayır denilmesinin de bir adabı vardır. Parti disiplinine aykırı davranan bu milletvekillerinin MHP'den ihracıyla ilgili Merkez Disiplin Kurulu pazartesi günü hemen süreci başlatsın” dedi.

Bahçeli, “Hayır” oyu vereceklerini açıklayan Yusuf Halaçoğlu, İsmail Ok ve Isparta Nuri Okutan’ın MHP’den ihracı için talimat gönderdi. Merkez Disiplin Kurulu bugün olağanüstü toplanacak.

MHP genel başkan adayları Meral Akşener, Ümit Özdağ ve Sinan Oğan'ın ardından anayasa değişikliğinin Meclis görüşmelerinde “Hayır” oyu kullanan ve “Türk Milliyetçileri Hayır Diyor” platformuna destek veren üç vekile ihraç yolu gözüktü.

Merkez Disiplin Kurulu bugün Kayseri Milletvekili Yusuf Halaçoğlu, Balıkesir Milletvekili İsmail Ok ve Isparta Milletvekili Nuri Okutan hakkında “parti disiplinine aykırı hareket etmek”ten ihraç soruşturması başlatacak.

“GEREĞİNİ YAPIN” TALİMATI

MHP lideri Devlet Bahçeli, Konya'da yaptığı değerlendirme toplantısında “Hayır” için Demokrat Parti ve BBP'yle görüşen üç milletvekiline sert tepki gösterdi. Bahçeli, “Hayır denilmesinin de bir adabı vardır. Parti disiplinine aykırı davranan bu milletvekillerinin MHP'den ihracıyla ilgili Merkez Disiplin Kurulu pazartesi günü hemen süreci başlatsın” dedi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.