ÖĞRETMENLER ISPARTA’DAN MEMNUN AYRILDILAR

EĞİTİM 16.11.2017 - 10:33, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

ÖĞRETMENLER ISPARTA’DAN MEMNUN AYRILDILAR

Isparta’da ilk olarak yapılacak proje için ilimize gelen İtalya, Yunanistan ve Litvanya’dan gelen öğretmenler, Isparta’dan memnun ayrıldılar.   “BESTeacher-BESTudents” projesi ve 2017-2019 yılları arasında yapılacak yaratıcı öğretmenler ve öğrenciler projesi için Isparta’ya gelen öğretmenler dün Milli Eğitim Müdürlüğünde toplantı yapmış, Isparta’dan memnun kaldıklarını belirtmişlerdi. Lityanva Atžalyno Gimnazija Pakruojis öğretmenleri Inga Jankauskiene, Jurgita Venisloviene, Adrone Gelezinyte, Yunanistan 6 Gel Kavalas öğretmeni Kalliopi İntolou, İtalya Liceo Classico Bernardino Telesio öğretmenleri Ferdınando Aloe, Catia Mele, Antonia Iagonianni, Isparta Gazi Sosyal Bilimler Lisesi Okul Müdürü Lokman Kaplan’a teşekkür ederek, gösterdikleri misafirperverlikten dolayı mutluluk duyduklarını belirttiler. Misafirler, “Misafirperverliğinizden dolayı çok teşekkür ederiz. Eğitime vermiş olduğunuz önem bizleri çok etkiledi. Aynı şekilde bizim ülkemizdeki eğitim sistemi ile karşılaştırma şansımız oldu. Eğitim kişilerin gelişmesini sağlayan en önemli etkendir. Bu tür projelerle birçok ülkelerde bulunduk. Bulunmuş olduğumuz ülkelerdeki eğitim sistemi ile ilgili deneyimlerini alıp, kendi ülkemizde denedik ve başarılı olduk. Herkese teşekkür ediyorum. Sizleri de ülkemizde ağırlamaktan mutluluk duyacağız” ifadelerini kullandı.   DAHA YARATICI VE BAŞARILI OLACAKLAR   Gazi Sosyal Bilimler Lisesinin yürütmekte olduğu çalışmalara yeni bir proje daha eklendi: “BESTeacher-BESTudents” projesi 2018 yılında tamamlanacak. 2017-2019 yılları arasında ise yaratıcı öğretmenler ve öğrenciler projesi yürütülecek. İki yıl devam edecek olan proje, eğitimin temel ayaklarından öğretmenler ve öğrenciler ön planda olacak. Öğretmen ve öğrencilerin, eğitim öğretim sürecinde gelişen teknolojiyi kullanarak daha yaratıcı ve başarılı olmaları amaçlanıyor. Proje ve proje aktiviteleri sayesinde paydaşların her alanda daha yaratıcı bir düşünceye sahip olacaklar ve böylece sorumlu birer Avrupa ve dünya vatandaşı olacaklar. 5 ortaklı projenin iki ortağının Isparta’daki iki lise olması açısından proje bir ilk niteliği taşıyor.  

Isparta’da ilk olarak yapılacak proje için ilimize gelen İtalya, Yunanistan ve Litvanya’dan gelen öğretmenler, Isparta’dan memnun ayrıldılar.

 

“BESTeacher-BESTudents” projesi ve 2017-2019 yılları arasında yapılacak yaratıcı öğretmenler ve öğrenciler projesi için Isparta’ya gelen öğretmenler dün Milli Eğitim Müdürlüğünde toplantı yapmış, Isparta’dan memnun kaldıklarını belirtmişlerdi. Lityanva Atžalyno Gimnazija Pakruojis öğretmenleri Inga Jankauskiene, Jurgita Venisloviene, Adrone Gelezinyte, Yunanistan 6 Gel Kavalas öğretmeni Kalliopi İntolou, İtalya Liceo Classico Bernardino Telesio öğretmenleri Ferdınando Aloe, Catia Mele, Antonia Iagonianni, Isparta Gazi Sosyal Bilimler Lisesi Okul Müdürü Lokman Kaplan’a teşekkür ederek, gösterdikleri misafirperverlikten dolayı mutluluk duyduklarını belirttiler. Misafirler, “Misafirperverliğinizden dolayı çok teşekkür ederiz. Eğitime vermiş olduğunuz önem bizleri çok etkiledi. Aynı şekilde bizim ülkemizdeki eğitim sistemi ile karşılaştırma şansımız oldu. Eğitim kişilerin gelişmesini sağlayan en önemli etkendir. Bu tür projelerle birçok ülkelerde bulunduk. Bulunmuş olduğumuz ülkelerdeki eğitim sistemi ile ilgili deneyimlerini alıp, kendi ülkemizde denedik ve başarılı olduk. Herkese teşekkür ediyorum. Sizleri de ülkemizde ağırlamaktan mutluluk duyacağız” ifadelerini kullandı.

 

DAHA YARATICI VE BAŞARILI OLACAKLAR

 

Gazi Sosyal Bilimler Lisesinin yürütmekte olduğu çalışmalara yeni bir proje daha eklendi: “BESTeacher-BESTudents” projesi 2018 yılında tamamlanacak. 2017-2019 yılları arasında ise yaratıcı öğretmenler ve öğrenciler projesi yürütülecek. İki yıl devam edecek olan proje, eğitimin temel ayaklarından öğretmenler ve öğrenciler ön planda olacak. Öğretmen ve öğrencilerin, eğitim öğretim sürecinde gelişen teknolojiyi kullanarak daha yaratıcı ve başarılı olmaları amaçlanıyor. Proje ve proje aktiviteleri sayesinde paydaşların her alanda daha yaratıcı bir düşünceye sahip olacaklar ve böylece sorumlu birer Avrupa ve dünya vatandaşı olacaklar. 5 ortaklı projenin iki ortağının Isparta’daki iki lise olması açısından proje bir ilk niteliği taşıyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.