Okullar Hayat olsun dediler sonuç böyle oldu

EĞİTİM 28.07.2015 - 13:04, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

Okullar Hayat olsun dediler sonuç böyle oldu

Isparta Gazi Sosyal Bilimler Lisesi Okul Müdürü Lokman Kaplan, okul bahçesinde gördüğü manzara karşısında isyan etti. Okul bahçesinde bulunan banklarda oturan vatandaşların çöpleri yere atıklarını ve çevreyi kirlettiklerini gören Okul Müdürü Kaplan, sosyal paylaşım sitesi Facebook hesabından bir fotoğraf yayınlayarak tepkisini dile getirdi. Kaplan, Milli Eğitim Bakanlığı'nın "Okullar Hayat Olsun"projesi kapsamında 7/24 okulların bahçe, kapalı açık spor salonları halka açık olacak. bizde bu projeye uygun olarak bahçemizi açtık. Sabah okula geldiğimde fotoğraftaki manzarayla karşılaştım. Dikkat edin çöp kovası da hemen oradaydı. Bu projenin Avrupa'da da uygulandığını gördüm. Mahalle halkı kapalı salonda sporunu yaptı. Terk ederken temizliğini yaptı. Işıklarını söndürdü. Ben buna 18 ülkede de şahit oldum. Toplum olarak çok eksiğimiz var. Proje güzel ama böyle hayvanlara nasıl uygulanacak. Peygamberimiz demiş ya; Temizlik imandandır. Demekki bizim imanımız bu kadar" diye tepkisini paylaştı. 

Isparta Gazi Sosyal Bilimler Lisesi Okul Müdürü Lokman Kaplan, okul bahçesinde gördüğü manzara karşısında isyan etti.

Okul bahçesinde bulunan banklarda oturan vatandaşların çöpleri yere atıklarını ve çevreyi kirlettiklerini gören Okul Müdürü Kaplan, sosyal paylaşım sitesi Facebook hesabından bir fotoğraf yayınlayarak tepkisini dile getirdi.

Kaplan, Milli Eğitim Bakanlığı'nın "Okullar Hayat Olsun"projesi kapsamında 7/24 okulların bahçe, kapalı açık spor salonları halka açık olacak. bizde bu projeye uygun olarak bahçemizi açtık. Sabah okula geldiğimde fotoğraftaki manzarayla karşılaştım. Dikkat edin çöp kovası da hemen oradaydı. Bu projenin Avrupa'da da uygulandığını gördüm. Mahalle halkı kapalı salonda sporunu yaptı. Terk ederken temizliğini yaptı. Işıklarını söndürdü. Ben buna 18 ülkede de şahit oldum. Toplum olarak çok eksiğimiz var. Proje güzel ama böyle hayvanlara nasıl uygulanacak. Peygamberimiz demiş ya; Temizlik imandandır. Demekki bizim imanımız bu kadar" diye tepkisini paylaştı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.