Organ nakli farkındalık turnuvası sona erdi

SPOR 24.11.2015 - 10:26, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

Organ nakli farkındalık turnuvası sona erdi

Süleyman Demirel Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi tarafından her yıl yapılan halı saha turnuvası, bu yıl ‘Organ Nakli Farkındalık Turnuvası’ adı altında gerçekleştirildi.
3-9 Kasım Organ Nakli Haftası münasebetiyle, organ naklinin önemine dikkat çekmek amacıyla düzenlenen turnuvada her sene olduğu gibi bu sene de hastane çalışanlarının oluşturduğu takımlar mücadele etti. Narkotik ve İrade takımları arasında geçen final maçı 4-3 skorla Narkotik takımının şampiyonluğu ile son buldu.  ‘Hayat Vermek Elinizde, Bir Bağış, Bir Hayat’ sloganlarıyla organ bağışına davette bulunan hastane idaresi, aynı zamanda çalışanlar arasında birlik, beraberlik ve motivasyonu artırmayı da amaçlıyor. Organ Nakli Merkezi Müdürü Prof. Dr. Mahmut Bülbül, maide suresinin ayetini hatırlatarak "bir kimsenin hayatını kurtaran tüm insanlığın hayatını kurtarmış demektir. Bundan dolayı desteğimizi esirgememeliyiz. Yanan yüreklere su serpmek için organ nakli merkezimizi hizmete soktuk ve böbrek ve karaciğer nakilleri ile güzel işler de başardık’’ dedi. Hastane Başhekim Yardımcısı Doç. Dr. Alper Özorak ise, tüm vatandaşları organ bağışı kampanyalarına destek olmaya davet ettiğini belirtirken, “Bir bağış, bir hayat kurtarır. Halkımızı bu konuda duyarlı olmaya davet ediyoruz” diye konuştu.  
Süleyman Demirel Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi tarafından her yıl yapılan halı saha turnuvası, bu yıl ‘Organ Nakli Farkındalık Turnuvası’ adı altında gerçekleştirildi.

3-9 Kasım Organ Nakli Haftası münasebetiyle, organ naklinin önemine dikkat çekmek amacıyla düzenlenen turnuvada her sene olduğu gibi bu sene de hastane çalışanlarının oluşturduğu takımlar mücadele etti. Narkotik ve İrade takımları arasında geçen final maçı 4-3 skorla Narkotik takımının şampiyonluğu ile son buldu.

 ‘Hayat Vermek Elinizde, Bir Bağış, Bir Hayat’ sloganlarıyla organ bağışına davette bulunan hastane idaresi, aynı zamanda çalışanlar arasında birlik, beraberlik ve motivasyonu artırmayı da amaçlıyor.

Organ Nakli Merkezi Müdürü Prof. Dr. Mahmut Bülbül, maide suresinin ayetini hatırlatarak "bir kimsenin hayatını kurtaran tüm insanlığın hayatını kurtarmış demektir. Bundan dolayı desteğimizi esirgememeliyiz. Yanan yüreklere su serpmek için organ nakli merkezimizi hizmete soktuk ve böbrek ve karaciğer nakilleri ile güzel işler de başardık’’ dedi.

Hastane Başhekim Yardımcısı Doç. Dr. Alper Özorak ise, tüm vatandaşları organ bağışı kampanyalarına destek olmaya davet ettiğini belirtirken, “Bir bağış, bir hayat kurtarır. Halkımızı bu konuda duyarlı olmaya davet ediyoruz” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.