Rektör'den Ballı Paket

EĞİTİM 23.01.2015 - 13:58, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

Rektör'den Ballı Paket

Hürriyet Gazetesi’nin bugünkü sayısının Akdeniz eki Süleyman Demirel Üniversitesi Rektörü Hasan İbicioğlu’na yer verdi.
Haberde çeşitli basın kuruluşu ve şirketlere Rektör'ün hediyeler gönderdiğinden bahsediliyor. Hediyelerin ise üniversite bütçesinden karşılandığı iddia edililyor. Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi, Rektör Hasan İbicioğlu’na ait kartvizin bulunduğu hediye paketlerini tartışıyor. Petek bal ve bir kasa elmanın bulunduğu paketlerin, gönderi ücretlerinin de üniversite bütçesinden kaşılandığı iddia ediliyor. Rektörlük ise konuyla ilgili iddiaları yalanlıyor.  
Hürriyet Gazetesi’nin bugünkü sayısının Akdeniz eki Süleyman Demirel Üniversitesi Rektörü Hasan İbicioğlu’na yer verdi.

Haberde çeşitli basın kuruluşu ve şirketlere Rektör'ün hediyeler gönderdiğinden bahsediliyor. Hediyelerin ise üniversite bütçesinden karşılandığı iddia edililyor.

Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi, Rektör Hasan İbicioğlu’na ait kartvizin bulunduğu hediye paketlerini tartışıyor. Petek bal ve bir kasa elmanın bulunduğu paketlerin, gönderi ücretlerinin de üniversite bütçesinden kaşılandığı iddia ediliyor. Rektörlük ise konuyla ilgili iddiaları yalanlıyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.