SDÜ Olmadı, şimdi ise...

EĞİTİM 23.07.2015 - 14:11, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

SDÜ Olmadı, şimdi ise...

AJANS32'NİN ÖZEL HABERİ'DİR Alanya'da yeni kurulan Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi'ne rektör olabilmek için 42 isim başvuruda bulundu.Önümüzdeki akademik yılda faaliyetine başlayacak olan Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi'ne rektör olabilmek için başvuran 42 isim arasında 6 isim Isparta'ya oldukça tanıdık isimler. Hatta, isimlerden bazıları tıpkı şimdi Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi'nin rektörü olabilmek için yarıştıkları gibi Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi Rektörlüğü için de yarışmıştı.O isimler arasında SDÜ'nün çok tartışılan bir önceki dönem Rektörü Prof. Dr. Hasan İbicioğlu'da var. Isparta'nın yakından tanıdığı diğer isimlerden SDÜ Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Süleyman Kutluhan, yine Tıp Fakültesinden Prof. Dr. Fatih Gültekin'de o isimler arasında yer aldı.   Prof. Dr. Nebi Bilir, Prof. Dr. İbrahim Atilla Acar ve Prof. Dr. İbrahim Güngör'de SDÜ'de görev yapan ve Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Rektörülüğü'ne talip olan isimler arasında yer aldı. Önümüzdeki günlerde atanması beklenen Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi'nde rektörlük yarışına katılan ve Isparta'nın yakından tanıdığı isimle şöyle; 1. Prof. Dr. Hasan İbicioğlu 2. Prof. Dr. Süleyman Kutluhan 3. Prof. Dr. Fatih Gültekin 4. Prof. Dr. Nebi Bilir 5. Prof. Dr İbrahim Atilla Acar 6. Prof. Dr. İbrahim Güngör

AJANS32'NİN ÖZEL HABERİ'DİR


Alanya'da yeni kurulan Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi'ne rektör olabilmek için 42 isim başvuruda bulundu.Önümüzdeki akademik yılda faaliyetine başlayacak olan Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi'ne rektör olabilmek için başvuran 42 isim arasında 6 isim Isparta'ya oldukça tanıdık isimler.

Hatta, isimlerden bazıları tıpkı şimdi Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi'nin rektörü olabilmek için yarıştıkları gibi Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi Rektörlüğü için de yarışmıştı.O isimler arasında SDÜ'nün çok tartışılan bir önceki dönem Rektörü Prof. Dr. Hasan İbicioğlu'da var.

Isparta'nın yakından tanıdığı diğer isimlerden SDÜ Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Süleyman Kutluhan, yine Tıp Fakültesinden Prof. Dr. Fatih Gültekin'de o isimler arasında yer aldı.
 

Prof. Dr. Nebi Bilir, Prof. Dr. İbrahim Atilla Acar ve Prof. Dr. İbrahim Güngör'de SDÜ'de görev yapan ve Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Rektörülüğü'ne talip olan isimler arasında yer aldı.

Önümüzdeki günlerde atanması beklenen Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi'nde rektörlük yarışına katılan ve Isparta'nın yakından tanıdığı isimle şöyle;


1. Prof. Dr. Hasan İbicioğlu
2. Prof. Dr. Süleyman Kutluhan
3. Prof. Dr. Fatih Gültekin
4. Prof. Dr. Nebi Bilir
5. Prof. Dr İbrahim Atilla Acar
6. Prof. Dr. İbrahim Güngör

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.