Seradan üniversiteye

EĞİTİM 11.08.2015 - 11:02, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

Seradan üniversiteye

Isparta merkeze bağlı Deregümü Köyü'nde çiftçilikle uğraşan Yaşar ve İlknur Bilgin çiftinin kızı Gazi Sosyal Bilimler Lisesi mezunu Tuğba Bilgin, okuldaki etütlerle üniversite sınavına hazırlanırken, ailesine de üretim yaptıkları serada domates toplayarak yardım etmeye çalıştı. 2015 LYS'de TM3 puan türünde 398.557 puanla 13 bin 803'üncü olan Tuğba Bilgin, SDÜ Hukuk Fakültesi'ni kazandı.  İSTEDİĞİ OKUL  En büyük hayalini gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadığını kaydeden Tuğba Bilgin, "İstediğim fakülteyi kazandım. Ailem başta olmak üzere tüm öğretmenlerime teşekkür ediyorum" dedi. 

Isparta merkeze bağlı Deregümü Köyü'nde çiftçilikle uğraşan Yaşar ve İlknur Bilgin çiftinin kızı Gazi Sosyal Bilimler Lisesi mezunu Tuğba Bilgin, okuldaki etütlerle üniversite sınavına hazırlanırken, ailesine de üretim yaptıkları serada domates toplayarak yardım etmeye çalıştı. 2015 LYS'de TM3 puan türünde 398.557 puanla 13 bin 803'üncü olan Tuğba Bilgin, SDÜ Hukuk Fakültesi'ni kazandı. 


İSTEDİĞİ OKUL 

En büyük hayalini gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadığını kaydeden Tuğba Bilgin, "İstediğim fakülteyi kazandım. Ailem başta olmak üzere tüm öğretmenlerime teşekkür ediyorum" dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.