SERİK KAYBETTİ, DAVRAZSPOR ÜMİTLENDİ

SPOR 16.01.2018 - 11:08, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

SERİK KAYBETTİ, DAVRAZSPOR ÜMİTLENDİ

Bölgesel Amatör Ligi 7'nci grupta 2. Yarının ilk maçında kendi sahamızda 3. Sırada yer alan Kepez Belediyespor’u üstün bir oyunla 2-1 mağlup eden temsilcimiz, Lider Serik Belediyespor’un Mersin Deplasmanından Mut İdman Yurdu'na 2-0 yenilmesiyle şampiyonluk yolunda ümitlendi. Önümüzdeki hafta Karaman gibi zor bir deplasmana gidecek olan Serik Belediyespor’un olası bir puan kaybında daha geriye kalan maçların önemini arttıracak gibi görünüyor. Kepez maçının analizine gelecek olursak temsilcimiz Kepez karşısında oyuna hızlı başladı ve üst üste 2 gol bularak rahat bir oyun oynadı. İlk yarının bitimine kısa bir süre kalemizde gördüğümüz gol sonrası Kepez Belediyespor maça ortak oldu ve 90 dakika boyunca ortada geçen bir maç oldu. Tribünlere baktığımız zaman hem hava şartları hem de takımımızın bulunduğu konumdan dolayı tribünler dolmadı yaklaşık 1.000 kadar taraftar maça ilgi gösterdi. Şunu da ifade edelim ki takımın her zaman yanında olan Sayın Valimiz Şehmus Günaydın ve Kulüp Başkanımız Mustafa Özaydın yine tribündeki yerini alarak iyi günde değil kötü gündede takıma sahip çıktıklarını gösterdiler. İlk yarının son maçında evimizde Serik mağlubiyeti sonrası şampiyonluk yarışından uzaklaşmamız bu maçta avantaj olmuş gibi göründü, oyuncularımıza baktığımızda gayet rahat bir performans sergilediler ve maçı rahat kazandılar. Puan farkının 8’e inmesiyle yeniden ümitlenen temsilcimiz bu yarışa devam etmek istiyorsa mutlaka ihtiyaç olan mevkilere transfer yapmalıdır ve sanki şampiyonluluk yarışının içindeymiş gibi motive olup maçlarını kazanmalıdır. 3 ihtimalli olan bir spor olan Futbol tarihinde birçok geriden gelip şampiyonluk yaşamış takımlar vardır, hele ki Bölgesel Amatör Lig’te neyin ne zaman olacağı hiç belli olmuyor. Son olarak Isparta halkınada bir mesaj vermek istiyorum takımımızı lütfen destekleyelim galip geldiğinde değil mağlup olduğundada alkışlayalım. Spor kültürümüzü geliştirirsek sonuç odaklı destekte bulunmamış oluruz. Saygılarımla

Bölgesel Amatör Ligi 7'nci grupta 2. Yarının ilk maçında kendi sahamızda 3. Sırada yer alan Kepez Belediyespor’u üstün bir oyunla 2-1 mağlup eden temsilcimiz, Lider Serik Belediyespor’un Mersin Deplasmanından Mut İdman Yurdu'na 2-0 yenilmesiyle şampiyonluk yolunda ümitlendi.

Önümüzdeki hafta Karaman gibi zor bir deplasmana gidecek olan Serik Belediyespor’un olası bir puan kaybında daha geriye kalan maçların önemini arttıracak gibi görünüyor.

Kepez maçının analizine gelecek olursak temsilcimiz Kepez karşısında oyuna hızlı başladı ve üst üste 2 gol bularak rahat bir oyun oynadı. İlk yarının bitimine kısa bir süre kalemizde gördüğümüz gol sonrası Kepez Belediyespor maça ortak oldu ve 90 dakika boyunca ortada geçen bir maç oldu. Tribünlere baktığımız zaman hem hava şartları hem de takımımızın bulunduğu konumdan dolayı tribünler dolmadı yaklaşık 1.000 kadar taraftar maça ilgi gösterdi. Şunu da ifade edelim ki takımın her zaman yanında olan Sayın Valimiz Şehmus Günaydın ve Kulüp Başkanımız Mustafa Özaydın yine tribündeki yerini alarak iyi günde değil kötü gündede takıma sahip çıktıklarını gösterdiler.

İlk yarının son maçında evimizde Serik mağlubiyeti sonrası şampiyonluk yarışından uzaklaşmamız bu maçta avantaj olmuş gibi göründü, oyuncularımıza baktığımızda gayet rahat bir performans sergilediler ve maçı rahat kazandılar. Puan farkının 8’e inmesiyle yeniden ümitlenen temsilcimiz bu yarışa devam etmek istiyorsa mutlaka ihtiyaç olan mevkilere transfer yapmalıdır ve sanki şampiyonluluk yarışının içindeymiş gibi motive olup maçlarını kazanmalıdır. 3 ihtimalli olan bir spor olan Futbol tarihinde birçok geriden gelip şampiyonluk yaşamış takımlar vardır, hele ki Bölgesel Amatör Lig’te neyin ne zaman olacağı hiç belli olmuyor.

Son olarak Isparta halkınada bir mesaj vermek istiyorum takımımızı lütfen destekleyelim galip geldiğinde değil mağlup olduğundada alkışlayalım. Spor kültürümüzü geliştirirsek sonuç odaklı destekte bulunmamış oluruz.

Saygılarımla

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.