TARAFTAR DAVRAZSPOR ÜRÜNLERİNİ PAHALI BULUYOR

SPOR 31.10.2017 - 15:28, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

TARAFTAR DAVRAZSPOR ÜRÜNLERİNİ PAHALI BULUYOR

Taraftar  Spor Dergisinin Facebook sayfasından kulübe yardım amaçlı satışa başladığı Davrazspor ürünlerine, taraftarlar geçen seneye oranla çok pahalı diyerek tepki gösterdi. Gelen yorumlarda özellikle forma fiyatlarının 100 TL olmasından yakınan taraftarlar fiyatların daha uygun olması halinde daha fazla satış yapılabileceğini söylerken, 3 büyüklerin formalarıyla aynı fiyatta olmasının şaşkınlık verici olduğunu söylediler. İşte gelen yorumlardan bazıları; Semih Akarçeşme; Forma sanki 3 büyükler forması 100 TL ne ya 50 yapın herkes alsın. Buradan yönetime sesleniyorum 2 sene önce 3. lige yükselme play of mücadelesinde Kütahyaspor seyircisi Isparta’ya geldi adamlar 5 bin kişi geldi hepsinde de Kütahyaspor forması vardı stad önünde adam formayı 10 tTL ye satıyordu sizde biraz indirim yapın bütün stad yeşil pembe forma giysin sürümden kazanın Burak Parlak; 100 lira az formaya bence tek büyük Davrazspor 200 liradan aşağı olmamalı . TC Abdullah Şimşek; Çok kazık fenerium fiyatları resmen destek milleti kazıklamak değildir. Hasan Hüseyin Dişikirik; Geçen sezon hepsi %70 daha az fiyataydı ne oldu süper lige mi yükseldik... Mehmet Ali Eryıldız; Çok pahalı 30 TL idi formalar. Abartmayın isterseniz. Ismail Büyükünsal; Bence çok pahalı değil normal büyük takımların olsa  150-250 TL’ye alırlar Isparta olsa çok derler kendin takımın bence değer. Bir tane Davrazspor var. Salih Sadi Polat; Ütün bakalım milleti sanki süper ligde takım insaf be. Fiyatlar ise şu şekilde; 30*45 Bayrak: 10 TL 50*70 Bayrak: 15 TL Çakmak: 2.5 TL Kahve Fincan takımı: 50 TL Atkı: 15 TL Telefon kabı(İphone ve Samsung): 20 TL Rozet: 5 TL Anahtarlık: 7.5 TL Forma: 100 TL Parfüm: 20 TL Oda Kokusu: 25 Tl Kombine: 100 TL Kombine Premium: 200 TL Kaynak: Taraftar Dergisi

Taraftar  Spor Dergisinin Facebook sayfasından kulübe yardım amaçlı satışa başladığı Davrazspor ürünlerine, taraftarlar geçen seneye oranla çok pahalı diyerek tepki gösterdi.

Gelen yorumlarda özellikle forma fiyatlarının 100 TL olmasından yakınan taraftarlar fiyatların daha uygun olması halinde daha fazla satış yapılabileceğini söylerken, 3 büyüklerin formalarıyla aynı fiyatta olmasının şaşkınlık verici olduğunu söylediler.

İşte gelen yorumlardan bazıları;

Semih Akarçeşme; Forma sanki 3 büyükler forması 100 TL ne ya 50 yapın herkes alsın. Buradan yönetime sesleniyorum 2 sene önce 3. lige yükselme play of mücadelesinde Kütahyaspor seyircisi Isparta’ya geldi adamlar 5 bin kişi geldi hepsinde de Kütahyaspor forması vardı stad önünde adam formayı 10 tTL ye satıyordu sizde biraz indirim yapın bütün stad yeşil pembe forma giysin sürümden kazanın

Burak Parlak; 100 lira az formaya bence tek büyük Davrazspor 200 liradan aşağı olmamalı .

TC Abdullah Şimşek; Çok kazık fenerium fiyatları resmen destek milleti kazıklamak değildir.

Hasan Hüseyin Dişikirik; Geçen sezon hepsi %70 daha az fiyataydı ne oldu süper lige mi yükseldik...

Mehmet Ali Eryıldız; Çok pahalı 30 TL idi formalar. Abartmayın isterseniz.

Ismail Büyükünsal; Bence çok pahalı değil normal büyük takımların olsa  150-250 TL’ye alırlar Isparta olsa çok derler kendin takımın bence değer. Bir tane Davrazspor var.

Salih Sadi Polat; Ütün bakalım milleti sanki süper ligde takım insaf be.

Fiyatlar ise şu şekilde;

30*45 Bayrak:
10 TL
50*70 Bayrak: 15 TL
Çakmak: 2.5 TL
Kahve Fincan takımı: 50 TL
Atkı: 15 TL
Telefon kabı(İphone ve Samsung): 20 TL
Rozet: 5 TL
Anahtarlık: 7.5 TL
Forma: 100 TL
Parfüm: 20 TL
Oda Kokusu: 25 Tl
Kombine: 100 TL
Kombine Premium: 200 TL

Kaynak: Taraftar Dergisi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.