TARAFTAR KAZANDIRIYOR

SPOR 20.10.2017 - 12:56, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

TARAFTAR KAZANDIRIYOR

Isparta’nın tek spor dergisi olan TARAFTAR DERGİSİ’nin başlattığı ‘SONUÇLARI BİL FORMAYI KAP’ yarışmasında formayı kazananlar belli oldu. Isparta Davrazspor’un lig’te oynadığı ilk 3 maçın sonuçlarını 383 kişi arasından doğru tahmin eden Gürdal Pinar, Coskun Demir, Gkhn Yok kullanıcı isimli kişiler 1. Hafta galibiyet, 2. Hafta galibiyet ve 3. Hafta beraberlik tahminlerinde bulunarak formayı kazandılar. Formayı kazanan isimlerin genel görüşü ise; Davrazspor’un lige hızlı başlayacağı ve Bucak Belediye Oğuzhanspor’a şansımızın tutmadığından dolayı beraberlikle biteceğini düşünerek tahminde bulunduklarını söyledi. Taraftar Dergisi Yasin Yaman başlatmış oldukları yarışmayla ilgili şunları söyledi; Bu sene hedefimiz şampiyonluk şampiyon olmak birçok yönden geçiyor başlıca maddiyatın iyi olması gerekiyor biz de böyle bir yarışma yaparak hem kulübümüzden forma alıp yarışma yapıp maddi destek sağlıyoruz hem de taraftarların heyecanını korumaya çalışıyoruz şeklinde konuştu. İlk 3 haftanın maç sonuçlar şu şekilde;    Kepez Bld. 1 – 2 Isparta Davrazspor    Isparta Davrazspor 3 – 0 Ereğlispor  Bucak Bld. 1 - 1 Isparta Davrazspor
Isparta’nın tek spor dergisi olan TARAFTAR DERGİSİ’nin başlattığı ‘SONUÇLARI BİL FORMAYI KAP’ yarışmasında formayı kazananlar belli oldu.

Isparta Davrazspor’un lig’te oynadığı ilk 3 maçın sonuçlarını 383 kişi arasından doğru tahmin eden Gürdal Pinar, Coskun Demir, Gkhn Yok kullanıcı isimli kişiler 1. Hafta galibiyet, 2. Hafta galibiyet ve 3. Hafta beraberlik tahminlerinde bulunarak formayı kazandılar. Formayı kazanan isimlerin genel görüşü ise; Davrazspor’un lige hızlı başlayacağı ve Bucak Belediye Oğuzhanspor’a şansımızın tutmadığından dolayı beraberlikle biteceğini düşünerek tahminde bulunduklarını söyledi.

Taraftar Dergisi Yasin Yaman başlatmış oldukları yarışmayla ilgili şunları söyledi; Bu sene hedefimiz şampiyonluk şampiyon olmak birçok yönden geçiyor başlıca maddiyatın iyi olması gerekiyor biz de böyle bir yarışma yaparak hem kulübümüzden forma alıp yarışma yapıp maddi destek sağlıyoruz hem de taraftarların heyecanını korumaya çalışıyoruz şeklinde konuştu.

İlk 3 haftanın maç sonuçlar şu şekilde; 
 
Kepez Bld. 1 – 2 Isparta Davrazspor   
Isparta Davrazspor 3 – 0 Ereğlispor 
Bucak Bld. 1 - 1 Isparta Davrazspor
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.