TURAL AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ

ÖZEL HABER 05.09.2016 - 12:09, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

TURAL AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ

    Isparta Şoförler Odası Başkanı, Ahmet Tural, kızı Şöhret Tural’ı gelin etti. Mustafa Mertle hayatını birleştiren Şöhret Tural’ın IYAŞ kongre merkezindeki düğün törenine Isparta Milletvekili Süeyya Sadi Blgiç, Esnaf Odaları Birlik başkanı Mehmet AÜybatılı, ITSO başkanı Şükrü Başdeğirmen, meclis başkanı Osman Şahlan, Esnaf Odalarına bağlı oda başkanları ve çok sayıda davetli katıldı.     Manşet Gazetesi olarak Bir ömür boyu mutluluğa evet diyen Şöhret-Mustafa çiftini tebrik eder, yaşamları boyunca sağlıklı ve mutlu olmalarını dileriz.

    Isparta Şoförler Odası Başkanı, Ahmet Tural, kızı Şöhret Tural’ı gelin etti. Mustafa Mertle hayatını birleştiren Şöhret Tural’ın IYAŞ kongre merkezindeki düğün törenine Isparta Milletvekili Süeyya Sadi Blgiç, Esnaf Odaları Birlik başkanı Mehmet AÜybatılı, ITSO başkanı Şükrü Başdeğirmen, meclis başkanı Osman Şahlan, Esnaf Odalarına bağlı oda başkanları ve çok sayıda davetli katıldı.
    Manşet Gazetesi olarak Bir ömür boyu mutluluğa evet diyen Şöhret-Mustafa çiftini tebrik eder, yaşamları boyunca sağlıklı ve mutlu olmalarını dileriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.