Turizimciler, KOSGEB destekleri konusunda bilgilendirilecek

GÜNDEM 01.12.2017 - 09:16, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

Turizimciler, KOSGEB destekleri konusunda bilgilendirilecek

Güzel ilçemizde turizm kapasitesinin arttırılması, ilçemiz turizm tesislerinin geliştirilmesiyle doğru orantılıdır. Eğirdir turizm potansiyelinin hak ettiği seviyeye çıkarılması da işletmecilerin katılım ve teşvikiyle sağlanabilir. İşte bu düşünceden hareketle Eğirdir Kaymakamlığı tarafından bir bilgilendirme toplantısı düzenleniyor. İlçemiz turizm gelirlerinin arttırılması, devletimizin sağladığı olanak ve desteklerden azami seviyede faydalanılmasını sağlamak amacıyla 30 Kasım 2017 Perşembe günü Eğirdir Su Ürünleri Araştırma Enstitüsü toplantı salonunda bir bilgilendirme toplantısı düzenlenecek. Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) Isparta İl Müdürlüğü uzmanlarının konuşmacı olarak katılacağı bilgilendirme toplantısı saat 15.00’de başlayacak. Konu ile ilgilenen tüm hemşehrilerimizin davetli oldukları bildirildi.

Güzel ilçemizde turizm kapasitesinin arttırılması, ilçemiz turizm tesislerinin geliştirilmesiyle doğru orantılıdır. Eğirdir turizm potansiyelinin hak ettiği seviyeye çıkarılması da işletmecilerin katılım ve teşvikiyle sağlanabilir. İşte bu düşünceden hareketle Eğirdir Kaymakamlığı tarafından bir bilgilendirme toplantısı düzenleniyor.

İlçemiz turizm gelirlerinin arttırılması, devletimizin sağladığı olanak ve desteklerden azami seviyede faydalanılmasını sağlamak amacıyla 30 Kasım 2017 Perşembe günü Eğirdir Su Ürünleri Araştırma Enstitüsü toplantı salonunda bir bilgilendirme toplantısı düzenlenecek. Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) Isparta İl Müdürlüğü uzmanlarının konuşmacı olarak katılacağı bilgilendirme toplantısı saat 15.00’de başlayacak. Konu ile ilgilenen tüm hemşehrilerimizin davetli oldukları bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.