Türkçe Fps ve Ücretsiz Aksiyon

(AA) - Anadolu Ajansı | 26.03.2013 - 15:32, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

Türkçe Fps ve Ücretsiz Aksiyon

Türkçe Fps ve Ücretsiz Aksiyon Oyunu İndir
    Oyunların geçmişi aslında çok eski değildir oyunlardan çok daha eski bir çok alan bu oyun alanı kadar gelişme gösterememiştir. Ben size bu yazıda prince of persia adlı oyunu anlatacağım. Pers prensi bir fetih sırasında bir hançer ve kum saati bulur bu hançerin özelliği zamanda geri gidebilme zamanı yavaşlatma özelliklerine sahip bir hançerdir fakat bu özelliklerinin sınırı kabzasındaki kum kadardır. Siz kum toplayarak bu özelliklerinizi arttırabilirsiniz düşmanlarınız ile dövüşür iken bu hançerin özelliklerinden faydalanabilirsiniz fakat asıl düşmanınız dostunuz sandığınız vezir nizamdır. Bu vezir hem sizin amcanız hem de baş düşmanınızdır. Bu düşman bütün ailenizi ve bütün askerleri büyü yaparak size düşman birer yaratık haline dönüştürür. Son büyük savaşımızı da bu baş düşmanımız olan nizam ile yapmaktayız. Oyun grafik yönünden günümüze göre oldukça zayıf kalmakta fakat oyunun oynanabilirlik özelliği olarak çok üst seviyelerde dolaşmaktadır. Türkçe fps oyunu indir diyor iseniz sitemize girerek Türkçe fps oyunu indir seçeneğimizi kullanabilirsiniz.   Ücretsiz oyunlar genellik ile güzel olmaz güzelse eğer o oyun online ücretsiz oyundur ya da korsandır emin olun neden adam milyonlarca dolar harcadıktan sonra o oyunu bedava sunsun ki değil mi. Sizde ücretsiz aksiyon oyunu indir arıyor iseniz sitemize girerek ücretsiz aksiyon oyunu indir bulabilirsiniz. Sitemize girmek için linklerden birini tıklamanız gerekmektedir.
Türkçe Fps ve Ücretsiz Aksiyon Oyunu İndir

 

 

Oyunların geçmişi aslında çok eski değildir oyunlardan çok daha eski bir çok alan bu oyun alanı kadar gelişme gösterememiştir. Ben size bu yazıda prince of persia adlı oyunu anlatacağım. Pers prensi bir fetih sırasında bir hançer ve kum saati bulur bu hançerin özelliği zamanda geri gidebilme zamanı yavaşlatma özelliklerine sahip bir hançerdir fakat bu özelliklerinin sınırı kabzasındaki kum kadardır. Siz kum toplayarak bu özelliklerinizi arttırabilirsiniz düşmanlarınız ile dövüşür iken bu hançerin özelliklerinden faydalanabilirsiniz fakat asıl düşmanınız dostunuz sandığınız vezir nizamdır. Bu vezir hem sizin amcanız hem de baş düşmanınızdır. Bu düşman bütün ailenizi ve bütün askerleri büyü yaparak size düşman birer yaratık haline dönüştürür. Son büyük savaşımızı da bu baş düşmanımız olan nizam ile yapmaktayız. Oyun grafik yönünden günümüze göre oldukça zayıf kalmakta fakat oyunun oynanabilirlik özelliği olarak çok üst seviyelerde dolaşmaktadır. Türkçe fps oyunu indir diyor iseniz sitemize girerek Türkçe fps oyunu indir seçeneğimizi kullanabilirsiniz.

 

Ücretsiz oyunlar genellik ile güzel olmaz güzelse eğer o oyun online ücretsiz oyundur ya da korsandır emin olun neden adam milyonlarca dolar harcadıktan sonra o oyunu bedava sunsun ki değil mi. Sizde ücretsiz aksiyon oyunu indir arıyor iseniz sitemize girerek ücretsiz aksiyon oyunu indir bulabilirsiniz. Sitemize girmek için linklerden birini tıklamanız gerekmektedir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.