Ya kazanacağız, Yada kazanacağız!

SPOR 08.10.2016 - 10:25, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

Ya kazanacağız, Yada kazanacağız!

Önümüzdeki haftayı bay geçecek olan Ispartadavrazspor ligin üst sıralarından kopmamak ve rakiplerinin gerisinde kalmamak için yarın oynayacağı Tavşanlılinyitspor maçını mutlaka kazanmalı 6 puan değerindeki bu maç öncesinde yönetim kurulu galibiyet primini Bin lira olarak açıkladı!..
Lige şampiyonluk hedefi ile giren ve ilk iki haftada topladığı 4 puan ile zirveye yerleşen temsilcimiz Ispartadavrazspor yarın zorlu bir maça çıkacak. kendisi gibi şampiyonluk mücadelesi verecek takımlardan Tavşanlılinyitspor ile oynayacak olan davrazspor bu maçtan üç puanla ayrılmak zorunda.     5 puan değerindeki bu maç sonrasında önümüzdeki haftayı bay geçecek olan ıspartadavrazspor rakipleri ile arasındaki puan farkının açılmaması için bu maçı kazanmak zorunda. Zira önümüzdeki haftayı biz bay geçerken rakibimiz Tavşanlılinyitspor ise sahasında Serikbelediyespor ile oynayacak.      Tavşanlılinyitsporun ligdeki iddiasını sürdürebilmesi için serik maçını mutlaka kazanması gerekecek. böylece dördüncü hafta sonu itibari ile Ispartadavrazspor, Serikbelediyespor ve diğer takımların puanları birbirine eşit yada yakın olacak ve rakiplerin bay geçtiği haftalar Ispartadavrazsporun alacağı puanlarla zirvenin en tepesine oturması  kalacak.     İnce hesapların yapıldığı gurubumuzda yarın oynanacak zorlu Tavşanlılinyitspor maçı öncesinde dün akşam toplanan yönetim kurulu bu maçın galibiyet primini bin lira olarak açıkladı. Her maçın final niteliğinde olduğunu söyleyen yönetim galibiyete bin lira pirim vereceklerini, şampiyonluk primini ise daha sonra açıklayacaklarını dile getirdiler.
Önümüzdeki haftayı bay geçecek olan Ispartadavrazspor ligin üst sıralarından kopmamak ve rakiplerinin gerisinde kalmamak için yarın oynayacağı Tavşanlılinyitspor maçını mutlaka kazanmalı 6 puan değerindeki bu maç öncesinde yönetim kurulu galibiyet primini Bin lira olarak açıkladı!..

Lige şampiyonluk hedefi ile giren ve ilk iki haftada topladığı 4 puan ile zirveye yerleşen temsilcimiz Ispartadavrazspor yarın zorlu bir maça çıkacak. kendisi gibi şampiyonluk mücadelesi verecek takımlardan Tavşanlılinyitspor ile oynayacak olan davrazspor bu maçtan üç puanla ayrılmak zorunda.
    5 puan değerindeki bu maç sonrasında önümüzdeki haftayı bay geçecek olan ıspartadavrazspor rakipleri ile arasındaki puan farkının açılmaması için bu maçı kazanmak zorunda. Zira önümüzdeki haftayı biz bay geçerken rakibimiz Tavşanlılinyitspor ise sahasında Serikbelediyespor ile oynayacak. 
    Tavşanlılinyitsporun ligdeki iddiasını sürdürebilmesi için serik maçını mutlaka kazanması gerekecek. böylece dördüncü hafta sonu itibari ile Ispartadavrazspor, Serikbelediyespor ve diğer takımların puanları birbirine eşit yada yakın olacak ve rakiplerin bay geçtiği haftalar Ispartadavrazsporun alacağı puanlarla zirvenin en tepesine oturması  kalacak.
    İnce hesapların yapıldığı gurubumuzda yarın oynanacak zorlu Tavşanlılinyitspor maçı öncesinde dün akşam toplanan yönetim kurulu bu maçın galibiyet primini bin lira olarak açıkladı. Her maçın final niteliğinde olduğunu söyleyen yönetim galibiyete bin lira pirim vereceklerini, şampiyonluk primini ise daha sonra açıklayacaklarını dile getirdiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.