Yağmur duası olurda, Şampiyonluk duası olmaz mı!

SPOR 10.12.2016 - 08:38, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

Yağmur duası olurda, Şampiyonluk duası olmaz mı!

Olmaz olmaz demeyin, Bal gibide olur
    Bölgesel Amatör Futbol Ligi 7. Grup’ta mücadele eden lider Isparta Davrazspor’u İl Genel Meclis Üyeleri de ziyaret ederek moral verdi.      İl Genel Meclis Başkanı Ali Bolat ve meclisin  AK PARTİ,  MHP ve CHP’li  üyeleri, Pembe Yeşilli ekibin teknik heyet ve oyuncularına başarılar dileyerek tatlı ikramında bulundular. Meclis üyeleri ve futbolcuların karşılıklı Konuşmaların ardından  futbol sahalarında ender rastlanan bir olaya tanık olundu ve hoca eşliğinde şampiyonluk duası edildi.     Teknik Direktör Hasan Basri Kara ise “Buraya kadar geldiğiniz için teşekkür ederiz.Hakikaten 3 siyasi partinin yöneticilerinin bir araya gelmesi sporun ne kadar birleştirici olduğunu gösteriyor. Bu şehir kesinlikle parti bir tarafa sizlerin çok emekleri var. Çocuklarımızda çok çalışıyorlar. Ligdeki konumuzda bunu gösteriyor. Siz bu desteğinizi gösterdiğiniz sürece bu takım her zaman yukarılarda olacak. Hepinize çok teşekkür ediyorum” dedi.         İl Genel Meclis Başkanı Ali Bolat ise Isparta Davrazspor’un yanında olduklarını belirterek, bu hafta sonu(yarın) oynanacak maça tüm Ispartalıları davet etti.
Olmaz olmaz demeyin, Bal gibide olur

    Bölgesel Amatör Futbol Ligi 7. Grup’ta mücadele eden lider Isparta Davrazspor’u İl Genel Meclis Üyeleri de ziyaret ederek moral verdi. 
    İl Genel Meclis Başkanı Ali Bolat ve meclisin  AK PARTİ,  MHP ve CHP’li  üyeleri, Pembe Yeşilli ekibin teknik heyet ve oyuncularına başarılar dileyerek tatlı ikramında bulundular. Meclis üyeleri ve futbolcuların karşılıklı Konuşmaların ardından  futbol sahalarında ender rastlanan bir olaya tanık olundu ve hoca eşliğinde şampiyonluk duası edildi.
    Teknik Direktör Hasan Basri Kara ise “Buraya kadar geldiğiniz için teşekkür ederiz.Hakikaten 3 siyasi partinin yöneticilerinin bir araya gelmesi sporun ne kadar birleştirici olduğunu gösteriyor. Bu şehir kesinlikle parti bir tarafa sizlerin çok emekleri var. Çocuklarımızda çok çalışıyorlar. Ligdeki konumuzda bunu gösteriyor. Siz bu desteğinizi gösterdiğiniz sürece bu takım her zaman yukarılarda olacak. Hepinize çok teşekkür ediyorum” dedi.         İl Genel Meclis Başkanı Ali Bolat ise Isparta Davrazspor’un yanında olduklarını belirterek, bu hafta sonu(yarın) oynanacak maça tüm Ispartalıları davet etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.