Yasin Yaman Akşehir maçı Analizi

SPOR 24.10.2017 - 13:56, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

Yasin Yaman Akşehir maçı Analizi

DAVRAZSPOR’UN DEPLASMAN KABUSU SÜRÜYOR Öncelikle maçın analizini yapmadan önce Davrazspor taraftarının deplasman yasağını hala anlamakta güçlük çekiyoruz. Taraftar olarak hiçbir cezamız, bu kararı gerektirecek hiçbir hareketimiz olmamasına rağmen bu kararın iş bilmemezlikten, haksız rekabetten başka bir açıklaması yoktur. Bucak maçındaki ve Akşehir’de taraftarlarla ilgili alınan kararların ilk haftalarda böylesine çirkinliklerin yaşanması oyunun sadece sahada değil dışarıdada oynandığını bize göstermektedir. Tüm bunlara rağmen tabi aldığımız sonuçlar bunlarla ilgili değildir. Herhangi bir bahane bulmadan kendimizi eleştirmek lazım. Maç’a gelirsek başlıkta belirttiğimiz üzere deplasman kabusumuz sürüyor. Oynadığımız 3 deplasman maçında 4 puan kaybettik Kepez maçınıda ilginç bir şekilde kazanmıştık. Davrazspor içerde farklı dışarıda farklı bir görüntü çiziyor. İçeride istediğini oyunu sergileyen, göze hoş gelen oyun sergileyen takımımız deplasman maçlarında bunun aksine oyuna hakim olamayan, seyirciye rahat maç izlettiremeyen, pozisyona girmekte zorluk çeken kopuk bir oyun oynuyor. Yedek kulübesinde oyununun kaderini değiştirebilecek hiçbir oyuncumuz yok herhangi bir sakatlıkta veya oyuncularımızın formunda bir düşüş olması bizi ilerleyen haftalarda epey bir sıkıntıya sokacak. Gökhan hocayı bazı taraftarlar eleştiriyor oyuna müdahale edemiyor diye fakat ben buna katılmıyorum. Oyuna müdahale edebileceği elinde bir oyuncu dahi yok. Oyuna giren oyuncular yedek kalmaya alışmış kendilerini hazır tutmuyorlar ve takımın ilk 11’inde yer alan oyuncu grubu kadar kaliteli değiller. Devre arasında oyuna katkı yapabilecek rotasyonu genişletecek birkaç transfer yapmamız şart. Akşehir deplasmanında aldığımız 1 puan oynanan oyuna göre bence altın değerinde. Yenmek kadar yenilmemekte önemli. Hiç moral bozmadan bu hafta kendi sahamızda oynayacağımız Manavgat Belediyespor maçını mutlaka iyi oyunla kazanmamız ve zirveden kopmamamız gerekir aksi halde işler her anlamda olumsuz olarak değişecektir. Son olarak kulüp Başkanımız Mustafa Özaydın ve Genel sekreter Barış Gümüşten bahsetmek istiyorum geçen sene yönetim olarak bu denli takımın yanında olunamadı ama bu sene Mustafa Özaydın ve Barış Gümüş her maça katılarak takımımızın yanında oluyorlar buda başarı için başarı için ufakta olsa bir etkendir.Takımımızın yanında olan yöneticilerimize destek olmalıyız. Diğer yöneticileride takımı içerde dışarda desteklemek için tribünlere bekliyoruz.      

DAVRAZSPOR’UN DEPLASMAN KABUSU SÜRÜYOR

Öncelikle maçın analizini yapmadan önce Davrazspor taraftarının deplasman yasağını hala anlamakta güçlük çekiyoruz. Taraftar olarak hiçbir cezamız, bu kararı gerektirecek hiçbir hareketimiz olmamasına rağmen bu kararın iş bilmemezlikten, haksız rekabetten başka bir açıklaması yoktur. Bucak maçındaki ve Akşehir’de taraftarlarla ilgili alınan kararların ilk haftalarda böylesine çirkinliklerin yaşanması oyunun sadece sahada değil dışarıdada oynandığını bize göstermektedir. Tüm bunlara rağmen tabi aldığımız sonuçlar bunlarla ilgili değildir. Herhangi bir bahane bulmadan kendimizi eleştirmek lazım. Maç’a gelirsek başlıkta belirttiğimiz üzere deplasman kabusumuz sürüyor. Oynadığımız 3 deplasman maçında 4 puan kaybettik Kepez maçınıda ilginç bir şekilde kazanmıştık.

Davrazspor içerde farklı dışarıda farklı bir görüntü çiziyor. İçeride istediğini oyunu sergileyen, göze hoş gelen oyun sergileyen takımımız deplasman maçlarında bunun aksine oyuna hakim olamayan, seyirciye rahat maç izlettiremeyen, pozisyona girmekte zorluk çeken kopuk bir oyun oynuyor. Yedek kulübesinde oyununun kaderini değiştirebilecek hiçbir oyuncumuz yok herhangi bir sakatlıkta veya oyuncularımızın formunda bir düşüş olması bizi ilerleyen haftalarda epey bir sıkıntıya sokacak. Gökhan hocayı bazı taraftarlar eleştiriyor oyuna müdahale edemiyor diye fakat ben buna katılmıyorum. Oyuna müdahale edebileceği elinde bir oyuncu dahi yok. Oyuna giren oyuncular yedek kalmaya alışmış kendilerini hazır tutmuyorlar ve takımın ilk 11’inde yer alan oyuncu grubu kadar kaliteli değiller. Devre arasında oyuna katkı yapabilecek rotasyonu genişletecek birkaç transfer yapmamız şart. Akşehir deplasmanında aldığımız 1 puan oynanan oyuna göre bence altın değerinde. Yenmek kadar yenilmemekte önemli. Hiç moral bozmadan bu hafta kendi sahamızda oynayacağımız Manavgat Belediyespor maçını mutlaka iyi oyunla kazanmamız ve zirveden kopmamamız gerekir aksi halde işler her anlamda olumsuz olarak değişecektir.

Son olarak kulüp Başkanımız Mustafa Özaydın ve Genel sekreter Barış Gümüşten bahsetmek istiyorum geçen sene yönetim olarak bu denli takımın yanında olunamadı ama bu sene Mustafa Özaydın ve Barış Gümüş her maça katılarak takımımızın yanında oluyorlar buda başarı için başarı için ufakta olsa bir etkendir.Takımımızın yanında olan yöneticilerimize destek olmalıyız. Diğer yöneticileride takımı içerde dışarda desteklemek için tribünlere bekliyoruz.


 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.