Yavuz Donat Nuri Okutan'ı yazdı

SİYASET 14.06.2015 - 13:38, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

Yavuz Donat Nuri Okutan'ı yazdı

Sabah Gazetesi Yazarı Yavuz Donat, MHP Isparta Milletvekili Nuri Okutan'ı yazdı.
2015 Genel Seçimleri öncesinde aday olduğu günden bu yana Türkiye'nin dört bir yanından destek mesajları alan, MHP Isparta Milletvekili Nuri Okutan gazetecilerin de ilgi odağı oldu. Adaylık süreci boyunca Yılmaz Özdil başta olmak üzere yerel ve ulusal basının yakından takip ettiği isim olan Okutan, özellikle yer aldığı projeler ve eğitime olan katkılarından dolayı vatandaşların büyük sevgisini toplamış, bu durum da medya da sıklıkla gündeme getirilerek son görevinden merkeze alınan Vali Okutan'ın halkın desteğini de alarak Türkiye Büyük Millet Meclisine 25. Dönem Milletvekili olmasını sağlamıştı. Türkiye'nin "Süper Valisi" Nuri Okutan'a, vekil seçilmesinin ardından bir destekte Sabah Gazetesi Yazarı Yavuz Donat'tan geldi. Donat, MHP Isparta Milletvekili Okutan'ın çok başarılı bir bürokrat olduğuna vurgu yapıp artık siyaset sahnesinde de kendisinin farkını göstereceğini belirterek yazısında "Siyaset "Yeni bir yıldız" kazandı." ifadelerini kullandı. İşte Sabah Gazetesi Yazarı Yavuz Donat'ın "Nuri Okutan...İdareciliğin "Yüz akı." başlıklı kaleme aldığı o satırlar Isparta Manşet'ten: Nuri Okutan...İdareciliğin "Yüz akı." Onu en iyi Cumhurbaşkanı Erdoğan tanır. Tayyip Bey 9 Mart 2003'te Siirt'ten milletvekili seçildiğinde... Nuri Okutan Siirtvalisiydi. Siirt'te unutulmaz hizmetler yaptı... "Kızlar okula" diye, eşiyle birlikte kapı kapı dolaştı. Sonra... Sakarya Valiliği'ne atandı. "Eğitime katkısı" nedeniyle Vehbi Koç Vakfı'nın büyük ödülünü aldı. Ödülü (Parayı) cebine koymadı... "Eğitime harcadı." Trabzon ve Şanlıurfa valilikleri sırasında da... "Eğitim için" elinden geleni yaptı. Fakat... İdarecinin kaderi... Günün birinde "Merkeze alındı." Küsmedi... "Eğitime nasıl katkıda bulunabilirim" diye çabaladı. O şimdi Meclis'te... Isparta'dan... MHP'den. Siyaset "Yeni bir yıldız" kazandı.
Sabah Gazetesi Yazarı Yavuz Donat, MHP Isparta Milletvekili Nuri Okutan'ı yazdı.

2015 Genel Seçimleri öncesinde aday olduğu günden bu yana Türkiye'nin dört bir yanından destek mesajları alan, MHP Isparta Milletvekili Nuri Okutan gazetecilerin de ilgi odağı oldu.

Adaylık süreci boyunca Yılmaz Özdil başta olmak üzere yerel ve ulusal basının yakından takip ettiği isim olan Okutan, özellikle yer aldığı projeler ve eğitime olan katkılarından dolayı vatandaşların büyük sevgisini toplamış, bu durum da medya da sıklıkla gündeme getirilerek son görevinden merkeze alınan Vali Okutan'ın halkın desteğini de alarak Türkiye Büyük Millet Meclisine 25. Dönem Milletvekili olmasını sağlamıştı.

Türkiye'nin "Süper Valisi" Nuri Okutan'a, vekil seçilmesinin ardından bir destekte Sabah Gazetesi Yazarı Yavuz Donat'tan geldi. Donat, MHP Isparta Milletvekili Okutan'ın çok başarılı bir bürokrat olduğuna vurgu yapıp artık siyaset sahnesinde de kendisinin farkını göstereceğini belirterek yazısında "Siyaset "Yeni bir yıldız" kazandı." ifadelerini kullandı.

İşte Sabah Gazetesi Yazarı Yavuz Donat'ın "Nuri Okutan...İdareciliğin "Yüz akı." başlıklı kaleme aldığı o satırlar Isparta Manşet'ten:


Nuri Okutan...İdareciliğin "Yüz akı."

Onu en iyi Cumhurbaşkanı Erdoğan tanır.

Tayyip Bey 9 Mart 2003'te Siirt'ten milletvekili seçildiğinde... Nuri Okutan Siirtvalisiydi.

Siirt'te unutulmaz hizmetler yaptı... "Kızlar okula" diye, eşiyle birlikte kapı kapı dolaştı.

Sonra... Sakarya Valiliği'ne atandı.

"Eğitime katkısı" nedeniyle Vehbi Koç Vakfı'nın büyük ödülünü aldı.
Ödülü (Parayı) cebine koymadı... "Eğitime harcadı." Trabzon ve Şanlıurfa valilikleri sırasında da... "Eğitim için" elinden geleni yaptı.

Fakat... İdarecinin kaderi... Günün birinde "Merkeze alındı."

Küsmedi... "Eğitime nasıl katkıda bulunabilirim" diye çabaladı.

O şimdi Meclis'te... Isparta'dan... MHP'den.

Siyaset "Yeni bir yıldız" kazandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.