Yaz spor okulları devam ediyor

SPOR 18.08.2016 - 09:58, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

Yaz spor okulları devam ediyor

Yaz spor okulları devam ediyor İl Spor Merkezleri Ücretsiz Yaz Spor Okulları’nda 2. Dönem kurslar yoğun katılımla devam ediyor. 25 farklı spor branşında 60’ya yakın antrenör ve spor eğitmeni bünyesinde devam eden kurslarda öğrenciler, akranlarıyla beraber hem eğlenceli vakit geçiriyorlar hemde sporla tanışıyorlar.  Engelliler İl Spor Merkezimizde ise 150’ye yakın çocuğumuz sporla tanışıyor. Engelli çocuklarımıza ücretsiz servis imkanı sağlanıyor.  Ücretsiz Yaz Spor Okullarında amaç; çocuklara sosyal, psikolojik ve bedensel gelişimlerine katkı sağlamak, kötü alışkanlıklardan uzak tutmak, çeşitli spor branşlarını sevdirmek, tanıtmak, yeteneklerini ilgi ve ihtiyaçlarını sergileyebilecekleri bir ortam oluşturmak ve yaz tatilinin keyfini çıkartmalarını sağlayabilmek. 2. Dönem kurslar, 2 Eylül’de sona erecek. Isparta Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü 05-18 yaş arası tüm çocuklarımızı kurslara davet ediyor.

Yaz spor okulları devam ediyor

İl Spor Merkezleri Ücretsiz Yaz Spor Okulları’nda 2. Dönem kurslar yoğun katılımla devam ediyor.

25 farklı spor branşında 60’ya yakın antrenör ve spor eğitmeni bünyesinde devam eden kurslarda öğrenciler, akranlarıyla beraber hem eğlenceli vakit geçiriyorlar hemde sporla tanışıyorlar.  Engelliler İl Spor Merkezimizde ise 150’ye yakın çocuğumuz sporla tanışıyor. Engelli çocuklarımıza ücretsiz servis imkanı sağlanıyor.  Ücretsiz Yaz Spor Okullarında amaç; çocuklara sosyal, psikolojik ve bedensel gelişimlerine katkı sağlamak, kötü alışkanlıklardan uzak tutmak, çeşitli spor branşlarını sevdirmek, tanıtmak, yeteneklerini ilgi ve ihtiyaçlarını sergileyebilecekleri bir ortam oluşturmak ve yaz tatilinin keyfini çıkartmalarını sağlayabilmek. 2. Dönem kurslar, 2 Eylül’de sona erecek. Isparta Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü 05-18 yaş arası tüm çocuklarımızı kurslara davet ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.