YUSUF ERDOĞAN BURSASPOR'A TRANSFER OLDU

SPOR 08.09.2017 - 12:22, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

YUSUF ERDOĞAN BURSASPOR'A TRANSFER OLDU

Yeşil-beyazlı yönetim, 25 yaşındaki futbolcuyla 2 yıllığına prensipte anlaştı. Ali Ay yönetimi, Yusuf için Trabzonspor'la bonservis görüşmelerini hızlandırdı. Karadeniz ekibi, kapıyı 1,5 milyon Euro'dan açtı. Bursaspor ise 500 bin Euro teklif etti. Pazarlıklar sonucu Trabzonspor 1 milyon Euro'ya indi. 500 BİN EURO'YA OKEY Yusuf'un; bordo-mavili kulübe, "Ben Bursaspor'da oynamak istiyorum" diyerek, bonservisinde kolaylık sağlanmasını istediği öğrenildi. Yeşil-beyazlı yönetimin, Yusuf Erdoğan ile yıllık 500 bin Euro maaşa 2 yıllığına anlaştığı bildirildi. KONYA'YA "HAYIR" DEDİ Bu arada Konyaspor'un da Yusuf'a talip olduğu ve kendisine 500 bin Euro ve Trabzonspor'a da bonservisi için 500 bin Euro teklif ettiği belirtildi. Ancak Yusuf'un, Mustafa Reşit Akçay faktörüne rağmen, Konyaspor'a "Bursaspor'a söz verdim, gelemem" dediği öğrenildi. Bursaspor ile Trabzonspor arasındaki görüşmelerin, transferin son günü olan cuma gününe kadar sonuçlanmasının beklendiği ifade edildi. Yusuf Erdoğan, Trabzonspor'da 134 maçta, 34 gol ve 20 gol kaydetti.

Yeşil-beyazlı yönetim, 25 yaşındaki futbolcuyla 2 yıllığına prensipte anlaştı. Ali Ay yönetimi, Yusuf için Trabzonspor'la bonservis görüşmelerini hızlandırdı. Karadeniz ekibi, kapıyı 1,5 milyon Euro'dan açtı. Bursaspor ise 500 bin Euro teklif etti. Pazarlıklar sonucu Trabzonspor 1 milyon Euro'ya indi.

500 BİN EURO'YA OKEY

Yusuf'un; bordo-mavili kulübe, "Ben Bursaspor'da oynamak istiyorum" diyerek, bonservisinde kolaylık sağlanmasını istediği öğrenildi. Yeşil-beyazlı yönetimin, Yusuf Erdoğan ile yıllık 500 bin Euro maaşa 2 yıllığına anlaştığı bildirildi.

KONYA'YA "HAYIR" DEDİ

Bu arada Konyaspor'un da Yusuf'a talip olduğu ve kendisine 500 bin Euro ve Trabzonspor'a da bonservisi için 500 bin Euro teklif ettiği belirtildi. Ancak Yusuf'un, Mustafa Reşit Akçay faktörüne rağmen, Konyaspor'a "Bursaspor'a söz verdim, gelemem" dediği öğrenildi.

Bursaspor ile Trabzonspor arasındaki görüşmelerin, transferin son günü olan cuma gününe kadar sonuçlanmasının beklendiği ifade edildi. Yusuf Erdoğan, Trabzonspor'da 134 maçta, 34 gol ve 20 gol kaydetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.