Yusuf Erdoğan'dan 50 bin dolarlık evlenme teklifi

SPOR 03.02.2017 - 11:40, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

Yusuf Erdoğan'dan 50 bin dolarlık evlenme teklifi

Trabzonspor'un genç futbolcularından Yusuf Erdoğan, bir süredir birlikte olduğu Ürün Özdemir ile evlilik yolunda ilk adımı attı. Güzelliği ile dikkat çeken Özdemir'in Instagram fotoğrafları da binlerce beğeni alıyor. Genç oyuncu Spor Toto Süper Lig'e veirlen bir haftalık arada soluğu İstanbul'da alarak sevgilisine evlilik tekli yaptı ve olumlu yanıt aldı. Erdoğan, altı aydır birlikte olduğu Ürün Özdemir’e 50 bin dolarlık yüzükle evlenme teklif etti. Kasımpaşasporlu Aydın Yılmaz’ın baldızı olan avukat Özdemir ile Erdoğan, ligler biter bitmez nikâh masasına oturacak. Ürün Özdemir kimdir? Yusuf Erdoğan'ın müstakbel eşi avukat. İstanbul'da yaşayan ve eğitimini Londra'da aldığı tahmin edilen Özdemir'in Instagram'da da 5 bini aşkın takipçisi bulunuyor.    

Trabzonspor'un genç futbolcularından Yusuf Erdoğan, bir süredir birlikte olduğu Ürün Özdemir ile evlilik yolunda ilk adımı attı. Güzelliği ile dikkat çeken Özdemir'in Instagram fotoğrafları da binlerce beğeni alıyor.

Genç oyuncu Spor Toto Süper Lig'e veirlen bir haftalık arada soluğu İstanbul'da alarak
sevgilisine evlilik tekli yaptı ve olumlu yanıt aldı. Erdoğan, altı aydır birlikte olduğu Ürün Özdemir’e 50 bin dolarlık yüzükle evlenme teklif etti.

Kasımpaşasporlu Aydın Yılmaz’ın baldızı olan avukat Özdemir ile Erdoğan, ligler biter bitmez nikâh masasına oturacak.

Ürün Özdemir kimdir?

Yusuf Erdoğan'ın müstakbel eşi avukat. İstanbul'da yaşayan ve eğitimini Londra'da aldığı tahmin edilen Özdemir'in Instagram'da da 5 bini aşkın takipçisi bulunuyor.


 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.