Yusuf Erdoğan’dan tam destek

SPOR 24.08.2020 - 14:09, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

Yusuf Erdoğan’dan tam destek

Isparta’nın Türk futbolundaki gururu Kasımpaşa Sporlu Yusuf Erdoğan, hafta sonu Isparta Spor Kulüp Başkanı Atakan Yazgan’ı ziyaret etti. Kulübe sonuna kadar destek olacağını belirten Yusuf Erdoğan, önemli mesajlar verdi.
Isparta’nın yetiştirdiği önemli futbolculardan Yusuf Erdoğan, memleketine olan sevgisiyle gönüllerde taht kurmaya devam ediyor. Her fırsatta şehre gelen, gelemediği takdirde de İstanbul’da ki Ispartalılarla bir araya gelen Yusuf Erdoğan son olarak Isparta Spor Kulüp Başkanı Atakan Yazgan’ı ziyaret etti. 2020-2021 sezonunda TFF 3’ncü ligde mücadele edecek olan Isparta Spor’a destekler çığ gibi büyüyor. ZİYARETTE TRANSFERLER KONUŞULDU Ziyarette, Isparta Spor’u çok sevdiğini ve takımın hakkının Süper Lig olduğunu ifade eden başarılı futbolcu Yusuf Erdoğan: ‘Çok yakından tanıdığım, sevdiğim ve saygı duyduğum Atakan Yazgan Başkanımızı ziyaret etmekten son derece mutluyum. Şehrimizin takımını el birliğiyle en üste çıkarmak hepimizin görevidir. Şehrimizde bir futbol aşkı var. Bu şehre ve taraftara süper lig yakışır. İnşallah basamaklar birer birer çıkırılır, takımımız hak ettiği yere gelir. Şahsım olarak takım için ne yapmam gerekiyorsa  hazırım” dedi. YUSUF ERDOĞAN HEPİMİZİN GURURU Milli Futbolcu ve Kasım Paşa Spor’un başarılı oyuncusu Yusuf Erdoğan ile her zaman gurur duyduklarını ifade eden Isparta Spor Kulüp Başkanı Atakan Yazgan: ‘Yusuf bizim evladımızdır. Şehrimizi süper lig de başarıyla temsil etmektedir. Kendisi daha önce olduğu gibi yeni sezonda da bizlere destek olacaktır. Yusuf Erdoğan desteğini her zaman htiren bir Ispartalı kardeşimizdir. Kendisine yeni sezonda ve bütün futbol hayatında başarılar dilerim” dedi. ZİYARETTE DAHİ BOŞ DURMADI Atakan Yazgan’ı ziyaret eden Yusuf Erdoğan, bazı futbolcularla temas kurarak transfer çalışmalarına katkı verdi. (SEYRAN GEDİK)
Isparta’nın Türk futbolundaki gururu Kasımpaşa Sporlu Yusuf Erdoğan, hafta sonu Isparta Spor Kulüp Başkanı Atakan Yazgan’ı ziyaret etti. Kulübe sonuna kadar destek olacağını belirten Yusuf Erdoğan, önemli mesajlar verdi.

Isparta’nın yetiştirdiği önemli futbolculardan Yusuf Erdoğan, memleketine olan sevgisiyle gönüllerde taht kurmaya devam ediyor. Her fırsatta şehre gelen, gelemediği takdirde de İstanbul’da ki Ispartalılarla bir araya gelen Yusuf Erdoğan son olarak Isparta Spor Kulüp Başkanı Atakan Yazgan’ı ziyaret etti. 2020-2021 sezonunda TFF 3’ncü ligde mücadele edecek olan Isparta Spor’a destekler çığ gibi büyüyor.

ZİYARETTE TRANSFERLER KONUŞULDU

Ziyarette, Isparta Spor’u çok sevdiğini ve takımın hakkının Süper Lig olduğunu ifade eden başarılı futbolcu Yusuf Erdoğan: ‘Çok yakından tanıdığım, sevdiğim ve saygı duyduğum Atakan Yazgan Başkanımızı ziyaret etmekten son derece mutluyum. Şehrimizin takımını el birliğiyle en üste çıkarmak hepimizin görevidir. Şehrimizde bir futbol aşkı var. Bu şehre ve taraftara süper lig yakışır. İnşallah basamaklar birer birer çıkırılır, takımımız hak ettiği yere gelir. Şahsım olarak takım için ne yapmam gerekiyorsa  hazırım” dedi.

YUSUF ERDOĞAN HEPİMİZİN GURURU

Milli Futbolcu ve Kasım Paşa Spor’un başarılı oyuncusu Yusuf Erdoğan ile her zaman gurur duyduklarını ifade eden Isparta Spor Kulüp Başkanı Atakan Yazgan: ‘Yusuf bizim evladımızdır. Şehrimizi süper lig de başarıyla temsil etmektedir. Kendisi daha önce olduğu gibi yeni sezonda da bizlere destek olacaktır. Yusuf Erdoğan desteğini her zaman htiren bir Ispartalı kardeşimizdir. Kendisine yeni sezonda ve bütün futbol hayatında başarılar dilerim” dedi.

ZİYARETTE DAHİ BOŞ DURMADI

Atakan Yazgan’ı ziyaret eden Yusuf Erdoğan, bazı futbolcularla temas kurarak transfer çalışmalarına katkı verdi. (SEYRAN GEDİK)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.