ZİYARETÇİLERDEN GÖKKUBBE’YE TAM NOT

ÖZEL HABER 30.11.2016 - 08:42, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:24
 

ZİYARETÇİLERDEN GÖKKUBBE’YE TAM NOT

Isparta Belediyesi tarafından yapılan Gökkubbe Fuar ve Kongre Merkezi, fuara katılımcılar tarafından tam not aldı. Her yıl düzenlenen Tarım ve Hayvancılık Fuarının bu yıl 12.’si gerçekleştirildi. 100’ün üzerinde firmanın katıldığı fuar ilk kez Gökkubbe Fuar ve Kongre Merkezinde düzenlendi.
Isparta Belediyesi tarafından yapılan Gökkubbe Fuar ve Kongre Merkezi, fuara katılımcılar tarafından tam not aldı.  Her yıl düzenlenen Tarım ve Hayvancılık Fuarının bu yıl 12.’si gerçekleştirildi. 100’ün üzerinde firmanın katıldığı fuar ilk kez Gökkubbe Fuar ve Kongre Merkezinde düzenlendi. 11 yıldan bu yana yer sorunuyla ilgili gündeme gelen Tarım ve Hayvancılık Fuarının bu yıl Gökkubbe’de düzenlenmesinden hem firma temsilcileri, hem de ziyaretçiler mutlu kaldı. Gökkubbe Fuar alanını çok beğendiklerini belirten vatandaşlar “İlerleyen yıllarda burası da küçük gelecek, onun için Isparta’nın daha da büyük bir fuar alanına ihtiyacı var” görüşlerinde bulundular.  Fuarı ziyaret eden ziyaretçiler, “Mükemmel bir alan olmuş. Daha güzel, daha ferah, daha geniş bir alan. İnanıyorum ki, ileriki yıllarda burası da küçük gelecek. Bu yıl, geçen yıllara göre daha farklı. Geçen yıllara oranla katılım daha fazla, ürünler daha fazla. Bu da mekanın genişliğinden kaynaklanıyor. Otopark alanının çok geniş olması, ziyaretçiler açısından büyük kolaylık. Bu hizmeti sunan başta belediye başkanı olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür etmek lazım. Burası önceki yıllarda düzenlenen alana baktığınız zaman mükemmel bir yer olmuş. Fiziki tasarım olarak güzel, yine katılım çok güzel. Ülkenin ekonomisi bu yönde gelişmesi lazım. İyi bir tarım politikasıyla Isparta daha ön plana çıkacak. Şu haliyle mükemmel bir yer. Gökkubbe tam bir Türk’ün sergi alanı olmuş” dedi.  Fuar alanında stant açan firma yetkilileri de, “Başkanımızın yapmış olduğu bu fuar alanı gerçekten çok güzel, çok geniş. Geniş olmasıyla birlikte biz ürünlerimizi rahatlıkla sergileyebiliyoruz. Gelen müşteri rahatlıkla bize ulaşabiliyor. Üretmiş olduğumuz malzemeleri görebiliyor. Daha önceki yıllarda büyük sorunlar yaşıyorduk. Daracık alanlarda, küçük stantlarda bir tane makineyi götürüp de diğerlerini getiremedik, sığdıramadık gibi problemlerimizi ortadan kaldırdık. Şehrin dışında olması, insanların ulaşımı, araçlarını park etmeleri noktasında çok kalabalık bir merkezden uzaklaşmış olmamız da bizim için büyük bir kolaylık oldu. Gerek malzemeleri taşımamız, gerekse dışarıdan gelenler açısından. Eskiden köylerden otobüslerle gelip, araçlarını 1-2 km uzağa koyup yürümek zorunda kalıyorlardı. Şimdi bu sorunlardan da başkanımızın sayesinde kurtulmuş olduk.  Umut ediyorum ki, bir sonraki fuarda katılım daha da artacak daha da güzel olacak.  Bu fuara ilk başladığı yıldan bu yana katılıyorum. Önceki fuar alanı dardı, otoparkı problemdi. Yeni yere geçmemiz katılımcının daha fazla olması, park sorununun bulunmaması büyük kolaylık. Bu sene burası belki yetti ama gelecek yıl yine ihtiyaç olacağını düşünüyorum. Aynısından bir tane daha yapılırsa inanın o da yetersiz gelir diye düşünüyorum” görüşlerinde bulundular. 
Isparta Belediyesi tarafından yapılan Gökkubbe Fuar ve Kongre Merkezi, fuara katılımcılar tarafından tam not aldı. Her yıl düzenlenen Tarım ve Hayvancılık Fuarının bu yıl 12.’si gerçekleştirildi. 100’ün üzerinde firmanın katıldığı fuar ilk kez Gökkubbe Fuar ve Kongre Merkezinde düzenlendi.

Isparta Belediyesi tarafından yapılan Gökkubbe Fuar ve Kongre Merkezi, fuara katılımcılar tarafından tam not aldı. 
Her yıl düzenlenen Tarım ve Hayvancılık Fuarının bu yıl 12.’si gerçekleştirildi. 100’ün üzerinde firmanın katıldığı fuar ilk kez Gökkubbe Fuar ve Kongre Merkezinde düzenlendi. 11 yıldan bu yana yer sorunuyla ilgili gündeme gelen Tarım ve Hayvancılık Fuarının bu yıl Gökkubbe’de düzenlenmesinden hem firma temsilcileri, hem de ziyaretçiler mutlu kaldı. Gökkubbe Fuar alanını çok beğendiklerini belirten vatandaşlar “İlerleyen yıllarda burası da küçük gelecek, onun için Isparta’nın daha da büyük bir fuar alanına ihtiyacı var” görüşlerinde bulundular. 
Fuarı ziyaret eden ziyaretçiler, “Mükemmel bir alan olmuş. Daha güzel, daha ferah, daha geniş bir alan. İnanıyorum ki, ileriki yıllarda burası da küçük gelecek. Bu yıl, geçen yıllara göre daha farklı. Geçen yıllara oranla katılım daha fazla, ürünler daha fazla. Bu da mekanın genişliğinden kaynaklanıyor. Otopark alanının çok geniş olması, ziyaretçiler açısından büyük kolaylık. Bu hizmeti sunan başta belediye başkanı olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür etmek lazım. Burası önceki yıllarda düzenlenen alana baktığınız zaman mükemmel bir yer olmuş. Fiziki tasarım olarak güzel, yine katılım çok güzel. Ülkenin ekonomisi bu yönde gelişmesi lazım. İyi bir tarım politikasıyla Isparta daha ön plana çıkacak. Şu haliyle mükemmel bir yer. Gökkubbe tam bir Türk’ün sergi alanı olmuş” dedi. 
Fuar alanında stant açan firma yetkilileri de, “Başkanımızın yapmış olduğu bu fuar alanı gerçekten çok güzel, çok geniş. Geniş olmasıyla birlikte biz ürünlerimizi rahatlıkla sergileyebiliyoruz. Gelen müşteri rahatlıkla bize ulaşabiliyor. Üretmiş olduğumuz malzemeleri görebiliyor. Daha önceki yıllarda büyük sorunlar yaşıyorduk. Daracık alanlarda, küçük stantlarda bir tane makineyi götürüp de diğerlerini getiremedik, sığdıramadık gibi problemlerimizi ortadan kaldırdık. Şehrin dışında olması, insanların ulaşımı, araçlarını park etmeleri noktasında çok kalabalık bir merkezden uzaklaşmış olmamız da bizim için büyük bir kolaylık oldu. Gerek malzemeleri taşımamız, gerekse dışarıdan gelenler açısından. Eskiden köylerden otobüslerle gelip, araçlarını 1-2 km uzağa koyup yürümek zorunda kalıyorlardı. Şimdi bu sorunlardan da başkanımızın sayesinde kurtulmuş olduk.  Umut ediyorum ki, bir sonraki fuarda katılım daha da artacak daha da güzel olacak. 
Bu fuara ilk başladığı yıldan bu yana katılıyorum. Önceki fuar alanı dardı, otoparkı problemdi. Yeni yere geçmemiz katılımcının daha fazla olması, park sorununun bulunmaması büyük kolaylık. Bu sene burası belki yetti ama gelecek yıl yine ihtiyaç olacağını düşünüyorum. Aynısından bir tane daha yapılırsa inanın o da yetersiz gelir diye düşünüyorum” görüşlerinde bulundular. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.