MHP KAÇEP’TEN ANLAMLI İFTAR

CANLI YAYIN 24.03.2025 - 15:33, Güncelleme: 25.03.2025 - 17:59
 

MHP KAÇEP’TEN ANLAMLI İFTAR

MHP, Kaçep Isparta İl ve Merkez İlçe Başkanlığı, 21 Mart Down Sendromlular Farkındalık Günü’nde gönülleri ısıtan bir iftar yemeğine imza attılar. Özel gereksinimli çocuklar ve aileleri KAÇEP’in iftar yemeğinde bir araya geldiler. Milliyetçi Hareket Partisi, Kadın, Aile, Çocuk ve Engelli Politikaları Isparta İl ve Merkez İlçe Başkanlığı tarafından 21 Mart Down Sendromlular Farkındalık Günü’nde özel bir iftar organizasyonu düzenlendi. Özel gereksinimli çocuklar ve ailelerinin katıldığı iftar yemeğinde, tüm özel gereksinimli çocuklara ve onların toplumdaki yerlerine yönelik farkındalık oluşturuldu. KAÇEP Isparta İl Başkanı Fatma Karaaslan Cıgalı ve KAÇEP Merkez İlçe Başkanı Mediha Zümre ortak yaptıkları açıklamada; “Down Sendromlular Farkındalık Günü bu yıl mübarek Ramazan ayına denk geldiği için, çocuklarımız ve aileleri ile iftar sofrasında buluşmak istedik. İlimizde özel gereksinime sahip 5 bin evladımız var. Gönül isterdi ki hepsiyle bir arada olalım ancak şartlar buna imkan vermedi. İftarımızda sadece Down sendromlular değil tüm özel gereksinimli çocuklarımız ve aileleri davetli idi. Ramazan ayından sonra, her yıl olduğu gibi bu yıl da daha geniş katılımlı büyük bir organizasyon ile çocuklarımızın farkındalıklarını artırmaya devam edeceğiz” dediler. İftar yemeğinde, özel gereksinimli çocuklar ve ailelerini MHP Isparta İl Başkanı Ahmet Önder Topçu da yalnız bırakmadı.

MHP, Kaçep Isparta İl ve Merkez İlçe Başkanlığı, 21 Mart Down Sendromlular Farkındalık Günü’nde gönülleri ısıtan bir iftar yemeğine imza attılar. Özel gereksinimli çocuklar ve aileleri KAÇEP’in iftar yemeğinde bir araya geldiler.

Milliyetçi Hareket Partisi, Kadın, Aile, Çocuk ve Engelli Politikaları Isparta İl ve Merkez İlçe Başkanlığı tarafından 21 Mart Down Sendromlular Farkındalık Günü’nde özel bir iftar organizasyonu düzenlendi. Özel gereksinimli çocuklar ve ailelerinin katıldığı iftar yemeğinde, tüm özel gereksinimli çocuklara ve onların toplumdaki yerlerine yönelik farkındalık oluşturuldu.

KAÇEP Isparta İl Başkanı Fatma Karaaslan Cıgalı ve KAÇEP Merkez İlçe Başkanı Mediha Zümre ortak yaptıkları açıklamada; “Down Sendromlular Farkındalık Günü bu yıl mübarek Ramazan ayına denk geldiği için, çocuklarımız ve aileleri ile iftar sofrasında buluşmak istedik. İlimizde özel gereksinime sahip 5 bin evladımız var. Gönül isterdi ki hepsiyle bir arada olalım ancak şartlar buna imkan vermedi. İftarımızda sadece Down sendromlular değil tüm özel gereksinimli çocuklarımız ve aileleri davetli idi. Ramazan ayından sonra, her yıl olduğu gibi bu yıl da daha geniş katılımlı büyük bir organizasyon ile çocuklarımızın farkındalıklarını artırmaya devam edeceğiz” dediler.

İftar yemeğinde, özel gereksinimli çocuklar ve ailelerini MHP Isparta İl Başkanı Ahmet Önder Topçu da yalnız bırakmadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.