ISPARTA BELEDİYESİNE ÇAĞRIMDIR!

CANLI YAYIN 04.04.2025 - 10:47, Güncelleme: 05.04.2025 - 09:54
 

ISPARTA BELEDİYESİNE ÇAĞRIMDIR!

Sosyolog, eğitimci Akagündüz hassas bir konuya parmak bastı.   Emekli eğitimci, sosyolog Hasan Hüseyin Akagündüz ‘Isparta Belediyesine çağrımdır’ başlığı ile vatandaşların yoğun olarak kullandığı yolu gündeme getirdi. Bir dönem Belediye meclis üyeliği de yapan Akagündüzün çağrısı ve yorumuna sosyal medyadan yoğun destek geldi.    Akagündüz gündeme getirdiği paylaşımında şunları ifade etti.                                                          "Kentsel bir tasarım; kullanıcıyı, insanı odak almalıdır. Aksi takdirde kullanıcı insanlar zamanla kendi tasarımlarını yaparlar" diyor Mimar Abdullah Yılmaz. Geometrik bir tasarımın her zaman bir kestirme noktası vardır ve insan mutlaka o yolu bulur, kullanır. Yapılan yolu mu kullanmalıyız, kullandığımız yere mi yapılmalı yol?’ Akagündüz’ün önerisine sosyal medyasından cevap veren Belediye Başkan Yardımcısı Uğur Büyükçulcuda şunları ifade etti. ‘Kıymetli hocam İnsanı Yaşat ki, Devlet Yaşasın anlayışı ile Her Çalışmamızın ve Hizmetimizin odağı İnsanımız, Milletimizdir.  Önerilerinizi dikkate alarak vatandaşlarımızın Belediyemiz hizmetlerimizden konforu, kolaylığı, verimliliği sağlaması için çalışma yapacağımızdan şüpheniz olmasın.’ Dedi. Sosyal medyada yapılan yorumlarda düşüncelerini paylaşan vatandaşlardan Fikret Özer’de şunları ifade etti. Bir şehirde fiziksel planlama yapılırken, insan unsuru merkeze yerleştirilir ve mekânsal alanlar burada yaşayacakların Sosyo-kültürel ve ekonomik yapılarına göre dizayn  edilmelidir. Yaşayacak hedef kitle iyi yorumlanmazsa görseldeki gibi olur.  

Sosyolog, eğitimci Akagündüz hassas bir konuya parmak bastı.  

Emekli eğitimci, sosyolog Hasan Hüseyin Akagündüz ‘Isparta Belediyesine çağrımdır’ başlığı ile vatandaşların yoğun olarak kullandığı yolu gündeme getirdi. Bir dönem Belediye meclis üyeliği de yapan Akagündüzün çağrısı ve yorumuna sosyal medyadan yoğun destek geldi.    Akagündüz gündeme getirdiği paylaşımında şunları ifade etti.                                                      

   "Kentsel bir tasarım; kullanıcıyı, insanı odak almalıdır. Aksi takdirde kullanıcı insanlar zamanla kendi tasarımlarını yaparlar" diyor Mimar Abdullah Yılmaz. Geometrik bir tasarımın her zaman bir kestirme noktası vardır ve insan mutlaka o yolu bulur, kullanır. Yapılan yolu mu kullanmalıyız, kullandığımız yere mi yapılmalı yol?’

Akagündüz’ün önerisine sosyal medyasından cevap veren Belediye Başkan Yardımcısı Uğur Büyükçulcuda şunları ifade etti. ‘Kıymetli hocam İnsanı Yaşat ki, Devlet Yaşasın anlayışı ile Her Çalışmamızın ve Hizmetimizin odağı İnsanımız, Milletimizdir. 

Önerilerinizi dikkate alarak vatandaşlarımızın Belediyemiz hizmetlerimizden konforu, kolaylığı, verimliliği sağlaması için çalışma yapacağımızdan şüpheniz olmasın.’ Dedi.

Sosyal medyada yapılan yorumlarda düşüncelerini paylaşan vatandaşlardan Fikret Özer’de şunları ifade etti. Bir şehirde fiziksel planlama yapılırken, insan unsuru merkeze yerleştirilir ve mekânsal alanlar burada yaşayacakların Sosyo-kültürel ve ekonomik yapılarına göre dizayn  edilmelidir. Yaşayacak hedef kitle iyi yorumlanmazsa görseldeki gibi olur.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.